כללי איך להתאים PDF לגודל המסכים הסטנדטיים?

• הוסף לסימניות
אני רוצה ליצור קובץ PDF אינטרקטיב, שיתאים לגודל המסכים הסטנדרטיים מבחינת הפרופורציה של גובה/רוחב.

איך אני אמור להגדיל את גודל הדף?

• הוסף לסימניות
באיזו תכנה? ב-CC יש לך את האופציות לגדלים סטנדרטים של מסכים.

• הוסף לסימניות
אני רוצה ליצור לבד גודל, ולכן אני שואל מה הגודל.
נניח למשל אם יאמרו לי שגודל מסך סטנדרטי הגובה הוא תמיד 70% ביחס לרוחב, אז אצור כזה גודל.
השאלה מה היחס באחוזים של המסכים הסטנדרטים של גובה/רוחב?

• הוסף לסימניות
יש כמה סוגים של יחסים.. תקח את היחסים הסטנדרטים ותבחר מה הכי מתאים יש גודל של מחשב נייד, HP וכו.

• הוסף לסימניות
מהיכן אני לוקח את היחסים האלו?

• הוסף לסימניות
1024×768 ורזולוציות גדולות יותר
מחיפוש מהיר בד"ר גוגל למי שאין לו CC..

• הוסף לסימניות
1024×768 ורזולוציות גדולות יותר.
אני רוצה נוסחה שמתאימה בעיקר למחשבים הניידים הסטנדרטיים.
כמה האחוזים של אורך מול רוחב.

הנוסחה שלעיל ממש לא מתאימה. צריך להעלות את הרוחב הרבה יותר מ-1024 כדי שיתאים למסך.

לפי הנוסחה הנ"ל - כך זה נראה על מסך סטנדרטי של מחשב נייד:

מסך.png

• הוסף לסימניות
משתמשים במידת pixel. יש פה טבלה של הרזולוציות לפי חברות המחשבים עם מידות הרזולוציה:
upload_2018-4-23_10-17-43.png

• הוסף לסימניות
היחס של מסך רגיל הוא 9:16

• הוסף לסימניות
דברים ידועים.
מסך רגיל של FULL HD זה רזולוציה של 1080*1920. זה נותן יחס של 9*16.

כלומר, על כל 9 פיקסלים בגובה, יש 16 פיקסלים ברוחב.

יש גם מסכים ביחס 10:16, אני מאוד אוהב אותם, אבל הם די נדירים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה