איך להתייחס ומד האור התמונה ואיך קונטרסט קשור לחשיפה

• הוסף לסימניות
מאד מאד מענין אותי, אבל חסום לי באתרוג. יש אפשרות להוריד אותם?
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;758139:
מאד מאד מענין אותי, אבל חסום לי באתרוג. יש אפשרות להוריד אותם?
תודה!
אפשר להוריד זה ביוטיוב. נראה לי שאסור לעלות לפה

• הוסף לסימניות
עדיין חסום. ביקשתי שיפתחו, תוך שבוע נראה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gophoto;757930:
הי
עלו שעורים חדשים לערוץ
פוטושופ - מסכה שמבוססת על הקונטרסט בתמונה
חשיפה במצב צילום ידני - מד אור
חשיפה במצב צילום ידני - קונטרסט
תגובות לייקים והערות יתקבלו בברכה
והכי חשוב שתמשיכו לצלם..

ראיתי את השיעור הראשון.
שיעור נחמד. את הטיפ של חיזוק קצוות המסכה על ידי קונטרסט ראיתי בסרטון הדרכה של ראסל בראון, שם הוא הוא הדגים איך זה שימושי בעלמת נימים לבנים או שרידים של גזירת שיער וכדומה.
היום בCS5 זה כבר פחות רלוונטי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה למגיבים ולאה שעוזרים למגיבים

נכתב ע"י שלמה;758211:
ראיתי את השיעור הראשון.
שיעור נחמד. את הטיפ של חיזוק קצוות המסכה על ידי קונטרסט ראיתי בסרטון הדרכה של ראסל בראון, שם הוא הוא הדגים איך זה שימושי בעלמת נימים לבנים או שרידים של גזירת שיער וכדומה.
היום בCS5 זה כבר פחות רלוונטי.
בהצלחה.

אני לא מסכים שזה לא רלוונטי ב CS5 בשעור הבא אני אראה איך אפשר להשתמש בזה לשיפור ה REFINE EDGE בכל מקרה תודה רבה על ההתייחסות, המשך יבוא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה