כללי איך להתנתק משרותי אינטרנט?

• הוסף לסימניות
לפני כחצי שנה התחברתי לאינטרנט דרך חברת הוט כשהתחברתי שאלתי האם אני מתחייבת והם אמרו לי שלא, ברגע שאני רוצה להתנתק הם מנתקים אותי, עכשיו אני מעונינת להתנתק וכשהתקשרתי אליהם הם טענו שאצלהם רשום שהתחיבתי לשנה ולכן אני צריכה לשלם דמי ביטול בסך 500 ש"ח,
לטענתי שמעולם לא חתמתי על התחיבות כזאת הם ענו שאם נציג השרות שלהם רשם את זה ברור שהסכמתי וברגע שזה רשום במחשבים שלהם זה הוכחה להסכמה שלי וזה קביל בבית משפט,
שאלתי: האם זה נכון ?אם נציג השרות החליט לחיב אותי בלי הסכמתי אין לי מה לעשות ?

• הוסף לסימניות
אני ממש לא חושבת שזה נכון! כל עוד אין חתימה שלך...
זה ידוע שלהתנתק משרות אינטרנט זה דורש הרבה עצביים...
תבדקי טוב טוב בכל מה שכתוב אצלך באותיות הכי קטנות... אם אין שום איזכור להתחייבות כזו זה לא נראה לי קביל

• הוסף לסימניות
אם יגידו לך פה שזה לא מחייב אמירה של הפקיד, לכי איתם עד הסוף.
כמו התנתקות מחברת פלאפון, התחברות במהירות הבזק, והתנתקות, אחרי עצבים וטלפונים רבים.
הם לא מעוניינים לנתק ויעשו הכל כדי לייאש אותך מלבקש להתנתק.

• הוסף לסימניות
את פנית לחברת הוט. רצית אינטרנט, הנציג אמר לך שיש התחייבות, ואת הסכמת.
מבחינתם, הראיה שהנציג אמר היא משום שהוא כתב את זה בפניה. את כמובן יכולה שלא להאמין, אבל תסמכי עליהם שיש הקלטה של השיחה. ואמרת שאת מתחייבת. אחרת הנציג לא היה כותב. ולא, לא צריך חתימה בכתב.

• הוסף לסימניות
אם יש הקלטה כזו... משמע היא הסכימה, לפי מה שנכתב כאן היא לא ציינה שהיתה הסכמה כלשהיא (אפילו בעל פה)
אני במקומה הייתי אומרת אדרבא שישמיעו לי את ההקלטה ואם אכן התחייבתי אאלץ להשאר מחוברת..

• הוסף לסימניות
תראי מה כתוב כאן תחת הכותרת "כך תתמודדו עם הוט"
http://ayale.blogli.co.il/archives/47
ניתן להגיש תלונה באתר אמון הציבור והם פונים להוט בנושא, כאן
http://www.emun.org/ptrust/wc.dll?ptweb~homewc
או ב"צרכנות הוגנת" כאן
http://tluna.co.il/default.asp
[יש לציין ששם התלונות מוגדרות לפי נושאים, והוט נמצאת בקטגוריה "טלויזיה" ולא אינטרנט].

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה