כללי איך להתקדם??

• הוסף לסימניות
אני לא פסיכולוג ואני לא יודע ממה נובע התגובות שלך בכ"א לי זה נראה צרות עין מחרידה
יש פה הרבה חברה מעצבים ברמות שלא למדו 4 שנים עיצוב או באיזה מכללה "נחשבת" ואפילו כאלה שההסכלה שלהם מספרים ומאמרים בנטרנט. אני לא מכיר משהו מפה שמחפש לפתוח גלריה נוצצת עם העבודות שלו, בסה"כ אנשים פה עובדים לפרנס משפחה בכבוד ובהרחבה והרבה מפה עושים את זה בלי 4 שנים לימוד או מכללה "נחשבת".
קוד המפתח הוא סיעתא דשמיא, רובם פה לא מפחשים לעשות להם שם שיקרא "מעצב פלוני".

התגובות שלך נותנות קרירות ויאוש לכמה מהגולשים פה שנותנים להם הרגשה שאם הם לא למדו 4 שנים הם לא יהיו שווים כלום, מקסימום גרפיקאי חצר של איזה ארגון.

יש עוד הרבה מה לכתוב על זה אבל אני צריך לחזור לעבודה

גוט שבת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;482083:
אני לא פסיכולוג ואני לא יודע ממה נובע התגובות שלך בכ"א לי זה נראה צרות עין מחרידה
יש פה הרבה חברה מעצבים ברמות שלא למדו 4 שנים עיצוב או באיזה מכללה "נחשבת" ואפילו כאלה שההסכלה שלהם מספרים ומאמרים בנטרנט. אני לא מכיר משהו מפה שמחפש לפתוח גלריה נוצצת עם העבודות שלו, בסה"כ אנשים פה עובדים לפרנס משפחה בכבוד ובהרחבה והרבה מפה עושים את זה בלי 4 שנים לימוד או מכללה "נחשבת".
קוד המפתח הוא סיעתא דשמיא, רובם פה לא מפחשים לעשות להם שם שיקרא "מעצב פלוני".

התגובות שלך נותנות קרירות ויאוש לכמה מהגולשים פה שנותנים להם הרגשה שאם הם לא למדו 4 שנים הם לא יהיו שווים כלום, מקסימום גרפיקאי חצר של איזה ארגון.

יש עוד הרבה מה לכתוב על זה אבל אני צריך לחזור לעבודה

גוט שבת

יפה לך על לימוד הזכות, באמת יפה.
אין ספק שכל תגובותיי נכתבות על מנת לזרוע קרירות וייאוש בלב הגולשים ומתוך רצון לפאר ולשבח את עצמי.

וכעת ברצינות:

אני רואה פה שרשורים רבים של מתעניינים בלימודים, והמלצות כאלו או אחרות לקורסים כאלה או אחרים שמבטיחים הרים וגבעות ושעלותם אלפי שקלים. מבחינתי ראוי להיזהר ממקומות כאלה ולבדוק היטב האם יש כיסוי מאחורי ההבטחות (למשל מאחורי הבטחה ללמד מישהו 'עיצוב מתקדם') והאם הם באמת יקדמו מישהו למקום יותר טוב במקצוע. זו המטרה בהודעות שלי.

מעבר לכך, לענ"ד אבוי למקצועיותו של הפורום הזה אם אסור לחוות דעה אמיתית וכנה, מתוך רצון להיטיב, מחשש שמישהו ייעלב.
מתוך אותו רצון להיטיב אני (ובעצם, כולנו כאן, לא?) חולקת מנסיוני חינם אין כסף ומשתדלת לתת ביקורת בונה והערות שיקדמו לעבודות שהועלו כאן לחוות דעת. אז כמובן, נעים הרבה יותר לשומע יהיה אם אבחר להגיב לכל עבודה ב"מדהים" ו"מהמם", אבל נדמה לי שזו אינה מטרת הפורום.

אני בהחלט חותרת (ואף עושה צעדים מעשיים בכיוון) להתמקצעות התחום במגזר החרדי ולפתיחת מסגרות מקצועיות, ברמה אקדמית, שמותאמות לצרכיו של המגזר החרדי (מבחינת תכנים כשרים, ומבחינת משך הלימודים) דווקא מתוך הבנה שהמסגרות הקיימות ללימודים אקדמיים בתחום העיצוב אינן מתאימות ברובן המוחלט למגזר החרדי.

אז כן, התמקצעות כוללת של התחום במגזר, ועליית רמה, תפגע בחאפרים. חד וחלק כן. הציבור יתחיל להבדיל בין מקצוענים לשאינם כאלה, ולבחור במקצוענים. אבל בעיניי יש בכך יותר תועלת מאשר נזק ולכן אני חותרת למטרה זו.

צר לי אם אתה רואה את עצמך נפגע מכך, כי זו לא היתה המטרה.

• הוסף לסימניות
נעמה - כל משפט שווה זהב.
לימודי עיצוב, כמו לימודים בתחומים אחרים ואפילו יותר מכולם, חייבים להעשות שלב אחר שלב,אין קיצורי דרך.
למי שחסר כללים בסיסיים בקומפוזיציה טובה או טיפוגרפיה נכונה - מה יועילו הטרנדים?

"קורס עיצוב מתקדם" נשמע מצלצל ומאוד מבטיח.
כדאי מאד לבדוק קודם סילבוסים ואם יוצאים ממנו עם תיק עבודות מגוון, בתמורה.

בכלל, למי שבאמת רוצה להתמקצע הייתי מציעה לקחת שיעורים פרטיים עם ליווי אישי במס' עבודות / פרויקטים אצל מרצה ומעצב ידוע, (שמעתי תקדימים כאלו אצל עופר ענו / מאיר אשל) הרבה יותר עובד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;482127:
יפה לך על לימוד הזכות, באמת יפה.
אין ספק שכל תגובותיי נכתבות על מנת לזרוע קרירות וייאוש בלב הגולשים ומתוך רצון לפאר ולשבח את עצמי.

וכעת ברצינות: וכו'

סליחה, לא התכוונתי לפגוע ראיתי את זה בצורה שונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה