כללי איך לוקחים על תיקון תמונות

• הוסף לסימניות
יש לי צלם שאני עובד איתו קבוע בוידאו
כעת הוא מציע לי שאני אתקן לו תמונות
אני לא אוהב לקחת לפי שעה כי לפעמים עובדים לאט ולפעמים מריצים
וגם לפעמים אני יושב ומנסה כל מיני דברים תוך כדי
בקיצר
איך אפשר לתמחר ולא לפי שעות
אודה לכם מראש על תגובתכם

• הוסף לסימניות
לפי תמונה,
או חבילת תמונות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ברור שלפי תמונה או חבילת תמונות. השאלה היא איך מייצרים מחיר אחיד? יש ארוע שמצריך עבודה רבה ויש ארועים שהתמונות רצות ואין הרבה תיקונים.
ואם מתמחרים לפי תמונה, כמה לקחת? לפי התיקון המסובך ביותר?
אם יש כאן בעלי נסיון שמתעסקים בזה, אשמח לשמוע כיוונים

• הוסף לסימניות
תמונה שמצריכה רק ישור וקרופ שונה מתמונה שצריכה צריבה וקצת פוטומונטאז'.
החלוקה מתחלקת בהתאם,
עריכה פשוטה ומהירה - X ש"ח.
עריכה בסיסית - Y ש"ח
ויותר מזה - Z ש"ח.

ואני עושה רישום מסודר ללקוח כמה יש מכל סוג ומה העלות הסופית שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1071035:
תמונה שמצריכה רק ישור וקרופ שונה מתמונה שצריכה צריבה וקצת פוטומונטאז'.
החלוקה מתחלקת בהתאם,
עריכה פשוטה ומהירה - X ש"ח.
עריכה בסיסית - Y ש"ח
ויותר מזה - Z ש"ח.

ואני עושה רישום מסודר ללקוח כמה יש מכל סוג ומה העלות הסופית שלו.

אכן.

ובנוסף תינתן הנחה על קבוצה של החל מ- W תמונות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה