דרוש מידע איך לחגוג טקס חלאקה

• הוסף לסימניות
לא חייבים כלום!!
אם את שואלת, כנראה אין איזה נורמה משפחתית בסביבה שלך

אישית כבר "חילקתי" פעמיים
אני לגמרי מסתפקת בתמונות שאני מוציאה מהמצלמה שלי, אם בא לך להוציא על צילומים תוציאי אבל זה לא כלל ברזל או משו
לגבי אירוע - זה בעיני מאד תלוי משפחה/סביבה/מה שמתחשק
תעשי מה שבא לך ומה שמתאים לך ומה שמשמח אותך לעשות

• הוסף לסימניות
עוד משהו לגבי צילומים אם את רוצה אבל הבעיה היא התקציב, את יכולה לנסות להשיג מתלמדת שתשמח להתנסות עליך (אולי כדאי מספיק מוקדם כדי שאם בכל זאת תתאכזבי מהתמונות שלה יהיה לך עוד טווח זמן כן ללכת על יותר יקר)

• הוסף לסימניות
עוד משהו לגבי צילומים אם את רוצה אבל הבעיה היא התקציב, את יכולה לנסות להשיג מתלמדת שתשמח להתנסות עליך (אולי כדאי מספיק מוקדם כדי שאם בכל זאת תתאכזבי מהתמונות שלה יהיה לך עוד טווח זמן כן ללכת על יותר יקר)
אני אשמח ממש
shira80585 שטרודל גמייל

• הוסף לסימניות
מעלה דוגמאות לעיצוב ומיתוג לחלאקה שעשינו לבן שלנו בשעה טובה אתמול ...
הוא בן אחרי 3 בנות , והברית הייתה ברית קורונה מצומצמת במיוחד, וממש מהירה , עקב אימת השלטונות שמא יבואו לגרשנו בעבור התכנסות לא מותרת 🙂
אז אפשר לומר שזה היה יותר לאמא מאשר לילד, אבל אולי זה תמיד ככה..
חגגנו באולם , קטן ויפה.
המיתוג היה פסים כחןל לבן עם שילוב של זהב..

שיהיה רק בשמחות !
וואו מיליונרים..

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב..
אני חחיייבת רעיון לחלאקה לא בומבסתי בלי הרבה ילדים כי זה רק האחים ואני עושהה בקבר רבי עקיבה אז אני צריכה רעיונות מה אפשר אבל שלא יהיה עלוב מידי איזה סגנון אוכל אפשר?
חייבת דחוף זה עוד 3 שבועות

• הוסף לסימניות
אפשר סגנון מגש כריכוני ביס סלט ושתיה וכמובן כמה עוגות ופקעלה לילדים

• הוסף לסימניות
מה כאילו לעשות סגנון חלבי בוקסים מאפים ושתייה של שוקו בננה וכו או סגנון אחר?
אפשר גם להזמין עוגה או מיותר
לא בא לי להוציא מלא כסף לדעתי מיותר
אודה לעוד רעיונות

• הוסף לסימניות
מה כאילו לעשות סגנון חלבי בוקסים מאפים ושתייה של שוקו בננה וכו או סגנון אחר?
אפשר גם להזמין עוגה או מיותר
לא בא לי להוציא מלא כסף לדעתי מיותר
אודה לעוד רעיונות
כן זה מה שאנחנו עשינו עוגה אפשר להכין ואפשר גם להזמין
אפשר גם עם בא לך להשקיע יותר כמה סלטים טובים כמה פשטידות ולחמי שום עם מטבלים

• הוסף לסימניות
שמעתי שנהגו לעשות חלקה בקבר שמואל הנביא (כמו שעשתה לו חנה והקדישה אותו לה'-לבית המקדש)
כן אבל זה יוצא יומיים לפני הפטירה של רבי עקיבה.
סתם שאלה מה אומרים זה לענין לעשות טקס של חלאקה ואוכל חשבתי בסוף על חלבי אבל השאלה אם זה לענין לעשות יוצמיים לפני כיפור את כל זה

• הוסף לסימניות
ואיך בדיוק זה הולך עושים את הטקס באותו מקום לענינו זה רבי עקיבה ואחכ הולכים לאכול בבית?
או שלא חייב לסחוב את כולם לטקס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה