דרוש מידע איך לחגוג יום נישואין?

• פותח הנושא Tuki
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כולם פה עוקבים...
לא נראה לי שיש אחרי מי... ;)

• הוסף לסימניות
חדר בריחה
מסעדה
צימר
קארטינג
סופ"ש
אני רוצה לקנות משהו לבעלי,
לא עניין של יציאה?
פעם היה אשכול שנתנו בו רעיונות יפים, רק שאני לא זוכרת איפה הוא בדיוק.
חיפשתי גם בחיפוש, אך לא מצאתיו...לצערי.

• הוסף לסימניות
זה העניין שאני רוצה שתהיה לו הפתעה;).
נכון שצריך לקנות משהו שימושי, ודבר שהוא צריך,
אבל היה כאן מישהו שזרק כל מיני רעיונות... ולצערי אבדתי...

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
חלוק מגבת/חלוק בית יוקרתי רקום
יש רכים מהממים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לשכור בריחה עם ספא
אטרקציה יכול ליהות כמו באולינג
או אטרקציה בים
לונה פארק תל אביב
או אם בא לך סתם יציאה רגועה ליד הים מסעדה טובה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
תכיני ארוחת ערב מושקעת מענינת פלוס מתנה
או אם לא בא לך להכין תזמיני ממסעדה
אפשר לקשט יפה את הבית יש למשל באלי אקספרס בלונים מענינים יפים ומיוחדים
אולי גם יש למצוא סט לעריכת שולחן יפה (אבל אם זה ממש עכשיו בטח לא יגיע לך אבל אם זה אירוע לעוד כמה שבועות/חודשים כנראה שכן אם תזמיני עכשיו)
את יכולה גם להזמין עוגה ברמה יש כאלה שמכינות דברים מטורפים
כמובן הכל לפי תקציבך האישי...
הדברים האלה לא ממש זולים

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש במרינה בהרצליה טורנדו או ספינות מהירות
תחפשי אולי בגוגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה