כללי איך לחסוך במים

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה להכין כריכה לעבודה בנושא "איך לחסוך במים" אולי יש למשהו תמונות מתאימות? (כינרת ועוד..) הכריכה היא למטרה פרטית בלבד.
תודה למסיעים!

• הוסף לסימניות
יש למשו???????????????

• הוסף לסימניות
שלחתי למייל של פרוג איזשהיא מצגת שקיבלתי בעבר בנושא.
אם היא לא לענין (לא זוכרת בדיוק מה יש בה ולא בדקתי!) בבקשה למחוק אותה.
(<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>)

• הוסף לסימניות
היה לפני כמה חודשים בפורום ציור אשכול שלם עם ציורים וקריקטורות בנושא חסכון במים. במיוחד זכורה לי שרשרת ציורים משעשעת של רותי קמפינסקי (אם אינני טועה) על שימוש במים בשרשרת (משהו כמו: רוחצים תינוק ובמי האמבט שוטפים רצפה ואת הסמרטוט סוחטים לתוך העציץ כמי השקיה). חיפשתי עכשיו את האשכול אבל כל הציורים שבו נמחקו באחד השדרוגים. אולי תנסי לפנות אליה (אם זו אכן היא שציירה, ואם לא - אולי היא תזכור מי זה היה).

• הוסף לסימניות
מי זאת רותי קמפינסקי? איך אפשר להגיע אליה?
האם יש משהו שיש לו אולי את הציורים? או עוד משהו?

• הוסף לסימניות
מקוה שזה מתאים לך:התמונה הראשונה זה שעון מים

water-powered-clock_1_.png
water-rippling.jpg

• הוסף לסימניות
לא עלה עלום!

• הוסף לסימניות
אני גם שואלת את אותה שאלה, איך נכנסים למייל של פרוג?

• הוסף לסימניות
הכתובת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שם משתמש:pprog81
סיסמא:pprog1234

• הוסף לסימניות
איך בדיוק אני מוציאה משם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה