כללי איך לחתוך את התכשיטים מהרקע המרוטש?

• הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון לדרך קצרה ואיכותית?
תודה!

קבצים מצורפים

• DSCF1244.JPG
    1.4 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אני משתמשת במחק עם הכוכב
ןאם צריך משקת עם הצבעים כדי ליצור ניגודיות שלא ימחקו קטעים מהאוביקט

• הוסף לסימניות
מה הכוונה "המחק עם הכוכב"?

• הוסף לסימניות
מחק עם כוכב= מחק מטה הקסם.
(וזו דרך גרועה לצרוב ככה.)

אין לי שום רעיון לתת לך, תצלמו שוב על משטח חלק בצבע אחיד

• הוסף לסימניות
רעיון פרקטי ומהיר (לא בדיוק גזירה)
אני הייתי עושה לכל התמונה מולטיפליי וכך מאחדת אותה עם הרקע הנבחר. (עדיין ישארו נקודות)
ואז יוצרת עם הציפורן את הצורות בצורה גסה, נותנת ריכוך קל ושמה את זה שכבה מתחת לתכשיטים.

• הוסף לסימניות
חידוד קונטרסט בעזרת שכבת התאמה
אפשר גם לשכפל את השכבה, להכהות כהים ולהבהיר בהירים שעזרת הכלי שלא זוכרת את שמו... וכה מתחדד הקונטרסט באופן יותר ידני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1661354:
חידוד קונטרסט בעזרת שכבת התאמה
אפשר גם לשכפל את השכבה, להכהות כהים ולהבהיר בהירים שעזרת הכלי שלא זוכרת את שמו... וכה מתחדד הקונטרסט באופן יותר ידני

זה לא יעזור, יש ברקע נקודות כהות.

• הוסף לסימניות
מנסיון- אם את צריכה כל תכשיט בנפרד- אין הקלות!!!!!
פשוט לצרוב אותו במדויק!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
אני באמת חושבת לצלם את זה שוב,
יהיה יותר קל מלשבת עם הציפורן על כל החוליות של רצועות השרשראות...
תודה! עזרתם לי!

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת, שלצלם שוב על רקע חלק יקח עשירית מן הזמן שידרש ממך להפריד כאן את הרקע

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שאמרת שתוכלי לצלם,
אז מה שהעליתי מיותר

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נתת לי אתגר

ניסיתי בצריבה מהירה של המחק עם המספריים,
נראה לי שהחוליות יצאו לא רע,
כמובן שעם עבודה מדוייקת יותר זה התליונים יצאו טוב יותר

קבצים מצורפים

• צריבה.JPG
    KB 128.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אם קל לך לצלם שוב אז באמת הכי טוב
אני הייתי צורבת עם מברשת (במסכה), לפחות את הקטעים של החוליות. זה פחות מיגע מהציפורן.
ויש גם את הפילטר ההוא שצורב דברים קטנים, לא זוכרת איך קוראים לו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה