כללי איך לייצא מאינדזיין בפורמט קטן יותר?

• הוסף לסימניות
סיימתי לעבוד על קובץ באינדזיין, ייבאתי לתוכו כמה וכמה קבצי פידיאף ותמונות,
עכשיו, אני צריך אותו קובץ בגודל קטן יותר, איך אני עושה את זה? יש אפשרות לייצא בהקטנה?

ניסיתי ע"י ייצוא, וייבא מחדש את הפידיאף בהקטנה ב× אחוז, אבל אז כשאני פותח את הפידיאף המוקטן אני מקבל איזה הודעה שגיאה בנוגע לאיזה פונט (העלתי כאן ההודעה)
בקובץ הראשון, בגודל רגיל, אני לא מקבל הודעה זו

• הוסף לסימניות
בלי קשר לשגיאה, תנסה למצוא משהו שיש לו פיטסטופ, ושיעשה לך Scale by precent.
וחוץ מזה אולי תנסה לפתוח מסמך אינדי חדש, עם הגודל הרצוי, ולשים אותו בהדגרות של סקריפט היבוא כFIT TO PAGE ולא באחוזים.

• הוסף לסימניות
אפשרות נוספת, בלי פיטסטופ, לייצא לPDF רגיל, ולהדפיס משם לPDF בהקטנה לפי אחוזים.
או פשוט להדפיס (לא לייצא) בהקטנה מתוך אינדי, יש שם אפשרות של הקטנה בהדפסה לפי אחוזים.

• הוסף לסימניות
תודה לכם, למעשה לא הצלחתי באפשרויות הנ"ל, איכות של סריקות השתבשו בהדפסה לPDF וייבוא מחדש.
מצאתי היכן היתה הבעיה, וטיפלתי במקום הספיצפי הזה, וב"ה הסדר הכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה