אפשר לדעת מה הם מחפשים לחסום?הוידאו נבדק על ידינו,
והוחלט לחסום אותו מכיון שהוא מכיל תכנים שלא תואמים לכללים של נטפרי.
מצטערים.
יכול להיות שיש שם באמצע את הפרסומת של חברי המועדון? א"כ זה כנראה בגלל זה, יש שניה אחת שרואים נשים מהגב...אפשר לדעת מה הם מחפשים לחסום?
נשים = אין!
שפה נקיה = יש!
צניעות בגברים = יש!
אני מפספס עוד משהו?
צודק..צודק. אני מחפש הרבה זמן איך עושים את הדבר הזה, חבל
יכול להיות שיש שם באמצע את הפרסומת של חברי המעודון? א"כ זה כנראה בגלל זה, יש שניה אחת שרואים נשים מהגב...
וואוו אני לא רואה את זה אם תוכל להגיד לי באיזה דקה זה אני אשמח!יכול להיות שיש שם באמצע את הפרסומת של חברי המועדון? א"כ זה כנראה בגלל זה, יש שניה אחת שרואים נשים מהגב...
6:00 עד 6:03וואוו אני לא רואה את זה אם תוכל להגיד לי באיזה דקה זה אני אשמח!
תודה!!!!!!!6:00 עד 6:03
תחליף את זה במשהו אחר ונגמר הסיפור!
וואו איך גירת אותי... אולי אתה מסדר את הענין גם על המדריך הזה? פליזזזתמיד הקפדתי שלא יהיו נשים בסרטונים שלי כי יש ציבור שלא יכול לצפות בזה!
אני אבדוק שוב, לאט לאט ואני מקווה שבסרטון הבא זה יעבור גם את החסימה המחמירה ביותר!
תודה לכולם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //