אופיס 365 איך ליצור קיצור מקשים למעבר מהערת שוליים אל גוף הקובץ?

• הוסף לסימניות
חיפשתי כאן
http://storage.cet.ac.il/SharvitNew/Storage/417654/217487.doc
ולא מצאתי קישור מקשים כזה למעבר מהערת שוליים אל גוף הקובץ?
לעת עתה אני לוחץ פעמיים על מספר הערת השוליים כדי לחזור אל המיקום של ההערה בתוך הקובץ.
האם מישהו יודע איך אני יוצר בשביל זה קיצור מקשים לעבודה מהירה יותר.
אני משתמש בזה עשרות פעמים בדקה וזה יעזור לי מאוד מאוד.
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש שילוב מקשים של alt+ctr+z שעובר בין הפעולות האחרונות
אולי יועיל לפחות לפעמים ספורים..

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות הקלטת מאקרו מהלחצן 'הצג הערות' שמעביר חזרה לטקסט.
עובד, ניסיתי...

אם אתה יודע להכניס לבד מאקרו, אז זה הפעולה
קוד:
        ActiveWindow.View.SeekView = wdSeekMainDocument

• הוסף לסימניות
עובד מצוין.

אלפי תודות.
השתמשתי בקוד שיצרת וזה עובד מצוין.
חסכת לי המון זמן.
רק לא הבנתי היכן מצאת את הלחצן 'הצג הערות' שמעביר חזרה לטקסט.

• הוסף לסימניות
באופיס 2007 בכרטיסיה 'הפניות'

• הוסף לסימניות
תודה

וכמה מוזר שהתואר "הצג" מיועד גם לפעולה ההפוכה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה