דרוש מידע איך לכבס מצעים שלא ידהו?

• הוסף לסימניות
אני שמה על כביסה רגילה 30 מעלות
המצעים לא מסריחים אז לא צריך יותר מזה
ולדעתי הכי חשוב לא לתלות מול שמש ישירה זה ממש דוהה

• הוסף לסימניות
אני מכבסת מצעים בכיף על 60/40
משתמשת בנוזל פרסיל שחור לשמירה על הצבע (מומלץ לכל הכביסה הכהה)
מייבשת במייבש
קל :D
והמצעים נשמרים כמו חדשים

אם בכולופן את רוצה מידע על החומץ אז זה הולך כך-
לפני שימוש ראשון מכבסים עם כחצי כוס חומץ (בתא של האבקת כביסה)
או משרים באמבטיה עם חומץ וזה אמור לשמור על הצבע
חוץ מזה-
בכל כביסה אפשר להוסיף כף שתיים חומץ וזה נועד למניעת ריחות
עוד משהו שאני יודעת-
אומרים שמרכך כביסה יכול לגרום לירידת צבע ועדיף לכבס בלי. המלצה קשה ליישום;)

• הוסף לסימניות
יש לי מצעים חדשים לילדים 100% כותנה.
מנסיון העבר במצעים כאלה הצבע יורד במכונה ראשונה
מה הכי נכון לעשות שלא ירד לזה הצבע?

• הוסף לסימניות
לילדים תמיד מכבסת ב60 מעלות לפחות
מחשש לתולעים וכו'
רק הרתחה מנקה באמת!
מצעים איכותיים בדר"כ לא נהרסים
שמה פרסיל ללא מרכך
תולה בתוך הבית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה