איך לכבס??

• הוסף לסימניות
קניתי חולצת טריקו כחולה עם צוארון לבן כותנה. לילד בן 2 שהכתים את הצוארון...
כיצד לכבס בצורה הטובה ביותר שהצוארון ישאר לבן ונקי? באיזו מכונה?

• הוסף לסימניות
חחחושבים על זה לפני הקניה:)(

• הוסף לסימניות
טבלי את הצוארון באוקסיג'ן וכבסי במכונה רגילה, בד"כ הצבע לא אמור לדהות, ואם ידהה תחזרי לחנות.

• הוסף לסימניות
יש לי גם חולצה כזו, אני מכבסת אותה בודדה במכונה,
ואם יש לי עוד כמה פריטים בגוונים נייטרלים (לא כהה ולא בהיר, כמו אפור למשל)
40 מעלות, ספריי אוקסיג'ן על הכתם - והכל יורד.

• הוסף לסימניות
0 מעלות, לבד. זה הפתרון היחיד לחולצות מעורבות.

• הוסף לסימניות
יש היום מודה חדשה.. של חולצות פסים.
לילדות שלי יש כמה בגדים כאלו של פסים ורוד לבן, אדום לבן, ושחור לבן.
ניסיתי לחשוב על כל הפתרונות וגיליתי כי אין מנוס אלא לקחת מברשת קטנה חזקה (מהכל ב2) עם קליה, ופשוט לשפשף לפני הכביסה. אין דרך אחרת.
מעלות גבוהות מדהות את הבגד, ונמוכות לא מנקות את הכתם ובנוסף מקבעות אותו לתוך החולצה. אני תמיד שמה את החולצות הללו בנפרד וכשיש לי זמן, משפשפת וישר עושה כביסה צבעונית. ב"ה תמיד יש מה להכניס..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה