איך לכסות את הפסיפס באמבט?

• הוסף לסימניות
האמבטיה שלנו שופצה לפי 13 שנה לערך. הקישוט שלה הוא אבני פסיפס שמעולם לא אהבתי (נבחרו מתוך אילוץ - הדקורים שהזמנתי מלכתחילה פשוט קרסו בהתקנה והתנפצו, ומאחר והיו יקרים נאלצתי לחפש חלופה זולה שגם תתאים בדיוק למיקומם).

הם מותקנים בקו אנכי. חשבתי לכסות אותם ולא לעקור מהקיר כי לא יודעת אם אמצא תחליף שמידתו תהיה בדיוק כמידתם, וגם חוששת לפגוע בקרמיקות שסביב.

הרעיון שהכי מוצא חן בעיני - כיסוי מוזהב כלשהו ברוח התקופה, מתכתי, בצבע נחושת או זהב, בדוגמה כזו (רק לא מפלסטיק, התמנה בלינק רק כדי להדגים את הדוגמה)
https://www.shiranpro.co.il/product-page/k-250

יש מקום שבו ניתן לקנות את המוצר שאני חולמת עליו? אני מניחה שמשתמשים באלו בתעשיית הריהוט והמטבחים, יש עיטורים בסגנון במטבחים בפרסומות של קיטשנס ועוד. השאלה רק מה המקור שאצלו ניתן לרכוש אותם.

אודה לעזרתכם, וגם לרעיונות נוספים.

• הוסף לסימניות
הפרופיל שהראת לא נראה לי כ"כ מתאים לחדר רטוב.
אבל אולי תצלמי מה שיש לך ואז נוכל יותר לעזור.

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להדביק פרופיל, אלא פס מתכתי בצבע רוזגולד או נחושת או זהב, עשוי בדוגמה של הפרופיל הזה - משטח לא עבה, מחורץ פסים.

• הוסף לסימניות
אולי איפה שמזמינים את הגריל למזגן?!
אפשר להזמין אותו בכל צבע אורך רוחב... נשמע מה שאת מחפשת.

• הוסף לסימניות
מחפשת מיזוג של דוגמת פרופיל השירן שלינקקתי לעיל, עם המוצר הזה - פרופיל למדרגה, רק ללא הזווית שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה