איך למחוק קובץ מהדיסק ולא רק מבסיס הנתונים?

• הוסף לסימניות
ניסיתי להבין, אבל כנראה חסר לי ידע בASP.
אני לא הבנתי איך הלחיצה על כפתור הinsert שהCommandName שלו זה Insert מפעיל פקודה שלא נמצאת בכלל בקוד.

אכן לא הקוד לא כל כך ברור. לא ראיתי שום גישה לDB בקוד רק מחיקה מהserver ...

• הוסף לסימניות
לא מבין מה לא היה ברור? הקוד להכנסת התמונה לאתר הוא פשוט מאוד, עשיתי אותו לפי הספר ASP.NET של "הוד עמי", איזה שלב בו לא מובן?

• הוסף לסימניות
אולי הקוד של הAsp להעלאת ומחיקת תמונה מהשרת - נכון. אבל בקשת שזה ימחק מהDB ולא ראיתי בקוד שלך שום גישה לDB בצורה כל שהיא.:confused:

• הוסף לסימניות
הנה הקוד שגורם למחיקה,תסתכל על הפקד Button
This user does not have permission to use the HTML BB code.

• הוסף לסימניות
הי,
אני ממליצה על לימוד יותר מעמיק של שימוש בasp.net, גישה לdb וכו. האינטרנט מלא בזה.
עדין לא הבנתי איך הקוד שלך עונה על מה שאתה רוצה שיתבצע?

• הוסף לסימניות
בקוד שהבאת רואים שהButton מפעיל אירוע בשם Button.
עדיין לא רואים מאומה מזה.

• הוסף לסימניות
באיזה פקד אתה משתמש ? ListView?
ישנם דרכים רבות.
אתה יכול לשלוח את שם הקובץ למחיקה על גבי ה CommandArgument ואח"כ לתפוס את האירוע ItemDeleting לשלוף אות הערך ולעשות איתו מה שבא לך. (למחוק מהדיסק ומהDB )

אתה יכול לדעת מה האינדקס של השורה ולעבוד עם DataKeyNames או מול ViewState שאתה שומר.

אשתדל להעלות לך דוגמא בהמשך היום

• הוסף לסימניות
חיים תודה רבה, כן אני משתמש עם ה list view

• הוסף לסימניות
טוב.. לא מצאתי את הקוד שלי,
אני אעביר לך משהו כללי שלדעתי יתאים לך.

בדף הASPX:
PHP:
 <asp:Button ID="btnDelete" runat="server" Text="Delete"   
                                        CommandName="Delete"  
                                        CommandArgument='<%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, "ItemID")  %>' />

בדף הקוד:
PHP:
protected void MyListView_OnItemDeleting(object sender, ListViewDeleteEventArgs e)
  {
   string filePath=e.CommandArgument;
//do deleteing
       }

• הוסף לסימניות
תוספת קטנה:
במקום ItemID תכניס כמובן את נתיב הקובץ שלך.

סתם לידיעה , בד"כ מה שעושים זה נותנים במאפיין DataKeyNames את המפתח הראשי של הטבלה ולאחר מכן מבצעים את העריכה של השורה ע"פ המפתח הזה.

והנה קוד למחיקת הקובץ: (פונקציה שכתבתי וקריאה לה)

הפונקציה:
PHP:
private void deleteFile(string path)
{

try
{
FileInfo TheFile = new FileInfo(MapPath(path));
if (TheFile.Exists)
{
File.Delete(MapPath(path));
}
else
{
throw new FileNotFoundException();
}
}
catch (FileNotFoundException ex)
{
Response.Write(ex.Message);
}
catch (Exception ex)
{
Response.Write(ex.Message);

}

}

קריאה לפונקציה:
PHP:
string path = hlFileBuilding.ImageUrl.Replace("/..","");
deleteFile(path);
או בפשטות:
PHP:
deleteFile("images/image.jpg");

• הוסף לסימניות
חיים תודה רבה!!! אני אבדוק את זה מאוחר יותר, לבנתיים ממש תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה