קאצנעלנבויגן
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לאחר שסבלתי שבועיים מטחורים אשמח לשמוע מבעלי ניסיון לגבי תזונה שיכולה להקל על העיכול וכן מאיזה מאכלים עדיף להמנע.
תודה מראש!
תודה מראש!
אפשר להשיג בבתי מרקחת או רק בחנויות טבע?יש משחה טבעית מאוד עוזרת בשם הM-אן ויש להם גם טיפות.
לספרדיםבלי התחייבות: מעבר לשימוש עם מכשיר בידה [עדיף זרם יחיד, ולא שפופרת של זרמים].
ואגב, עפ"י ההלכה, חובה לנקות עם מים לאחר יציאת צואה.
בד"כ בחנויות טבע, עולה בערך 60 ש"חאפשר להשיג בבתי מרקחת או רק בחנויות טבע?
דרוש מקור...ואגב, עפ"י ההלכה, חובה לנקות עם מים לאחר יציאת צואה.
הלוואי והפרוקטו גליבנול היה עוזר לי...בתור סובלת כרונית מטחורים - כשזה אמיתי אין מנוס ממשחת "פרוקטו גליבנול" ויש גם מגבונים שלהם עוזרים פלאים לדעתי עדיף תמיד להשתמש בהם (רק שהם יקרים מאד)
תמיד עוזר שטיפה עם מים
ותזונה נכונה - לכל גוף משהו אחר משפיע בגדול זה קמח לבן אבל בזמנו אמרה לי כירוורגית שגם תפוח או כל מיני מאכלים שגורמים לעצירות לא לאכול תקופה ארוכה ולחזור אליהם לאט לאט
והערה קטנה : מי שהיה לו פעם אחת סיכוי גבוהה שיחזור בכל מיני תקופות רגישות (דברי הכירורגית)
נשמע לא פרקטי וקשה לביצועמה שהכי חשוב זה לא לשטוף במים חמים. הם מרחיבים את הכלי דם. מים קרים כמה שאפשר.
אני לוקחת קוביית קרח עוטפת אותה במגבון של פרוקטו גליבנול ושמה על המקום או לחילופין לוקחת תחבושת (כזו שחובשים איתה אצבע) מרטיבה אותה, סוחטת ומקפיאה ואז עוטפת כנ"ל. (קרח ישירות על המקום מציק מאד)
אולי לך זה לא פרקטי אבל כאחת שלצערי סובלת מאד מאד מטחורים זה ממש מקל. יותר מהרבה משחות שניסיתינשמע לא פרקטי וקשה לביצוע
נראה לי שאם יש למשהו כמו סוג של משחה טובה יותר פרקטי...
הנושאים החמים