דרוש מידע איך לנצל את היום הגדול (טיול זוגי)

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
מתעתד לצאת לטיול זוגי, כזה שלפניו לא היה ולאחריו ככל הנראה לא יהיה כן (הסכמה נדירה וחד פעמית לצאת ללא הילדים שיחיו).
יוצאים בבוקר, חוזרים בלילה.
לאיפה נוסעים? יש רכב, יש כסף. תנו רעיונות לאטרקציות ומקומות יפים. הגבלה אחת: רק מקומות שומרי שבת.
מחכה להצעות.
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
אילת בטיסה

• הוסף לסימניות
אפשר להספיק הרבה

• הוסף לסימניות
לדעתי צפון יכול ללכת טוב.
תלוי מה אתם מחפשים - אטרקציות, הנאות, הוצאת מרץ וכו...?!
או יותר סוג מקומות פסטורליים לשבת לבד, מסעדה, רומטיקה, דיבור.?!

• הוסף לסימניות
אוקיי אז מה דאני הייתי עושה זה נגיד איזה אטרקציה (אולי בכינרת, לא חייב) רטובה כמו בננות/אבובים, אח"כ מסעדה, אולי איזה מסלול לפני האטרקציה או סתם כך אגם נחמד לשבת להרטיב רגליים ולשוחח ברוגע. אהמ... תלוי איפה אתם גרים, אבל אם זה הרבה שעות נסיעה לצפון נניח - אז אלו כבר ממלאים את היום.
אפשר כמובן טרקטורונים, קייאקים, לא חסר אטרקציות.

• הוסף לסימניות
אם אטרקציות בצפון אז טרקטורונים במושב כלנית.
חוויה נהדרת.
בין שעה לכמה שעות-תלוי באורך המסלול ובתקציב

• הוסף לסימניות
יש המון, רכיבה על סוסים על החוף, צניחה ממצנח, קיאקים, בננות, אבובים, ג'יפים, טרקטורונים,באולינג, החלקה על קרח, קרטינג ועוד.
אני הייתי משלבת רכיבה על סוסים, אטרקציה במים ומסעדה טובה

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תחליטו לאיזה כיוון אתם נמשכים יותר - למים ל הצפון, לעוצמה של הדרום, אולי בכלל מעדיפים חוף ים כמו אזור נתניה וכו'

אחרי שתגדירו לעצמכם קוים כלליים של סגנון המסלול יהיה קל יותר להציע הצעות

• הוסף לסימניות
רעיונות לאטרקציות אין לי
אבל בשביל לנצל את היום הזה חייבים להחליט מראש שמה שתעשו - יהיה הכי כיף
בלי להתחשב בפנצ'רים ובהנאות שהן לא בומבסטיות.
עצם הביחד הוא זה שצריך להנות אתכם. גם הנסיעה עד למקום עצמו, גם ההמתנה בתור יכולים להיות חויה עצומה שמשאירה טעם טוב. כמובן אם מחליטים מראש שכך רוצים שיראה.

• הוסף לסימניות
הייתי מתחילה
בעמק המעיינות - מסלול אופניים
מקום מדהים,
יורדים לכנרת לאבובים - יש שומרי שבת

משם לרשב"י
ומסעדה טובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה