איך לנצל את השטח המת בשיש?

• הוסף לסימניות
אפשר את השטח של הארון לפתוח בצד השני,
ככה אמא שלי עשתה,
האמבטיה צמודה למטבח -היא עשתה פתח לארון מהאמבטיה- ואז זה משמש אותה כארון באמבטיה,
במטבח אכן סגור.

• הוסף לסימניות
לידיעתך ארון קרוסלה עולה יותר זול ממגירה..
ארון קרוסלה:
-תופס הרבה שטח מהצדדים ולא מצדיק את זה.
-על הקרוסלה עצמה העמסת המוצרים מוגבלת.
-הגישה לפריטים שנפלו בסיבוב קשה ומוגבלת (ותמיד נופלים!) שלא לדבר על נקיון של הארון..
במקום זה לעשות משני צידי הפינה שורת מגירות שמכילות הרבה וגישה נוחה שווה הרבה יותר גם תמורת "שטח מת" של הפינה.
אם ממש רוצים להשתמש בארון הפינתי במטבח במקום קרוסלה עדיף לעשות מדפים מדורגים, הם מכילים יותר והגישה נוחה יותר. (מכירה כמה שעשו כך בתור "ארון מחסן")

אבל כמובן הכי טוב אם אפשר לפתוח מחדר אחר

• הוסף לסימניות
מניסיון גם לשים דברים פחות שימושים זה לא טוב
מהר מאוד יווצר לך שם בלאגן!!!
אבל אפשר לעשות את זה ארון של פסח ועד התקרה בלי שיש

• הוסף לסימניות
אני בדיוק בדילמה הזאת.

אשמח לראות תמונות של מטבח, שהפינה הריבועית הזאת, היא ארון מיקסר או דומה לזה.
איך זה מתקבל בנראות המטבח. שיש ארון פינתי כזה...
יש למישהו להראות לי כאן?

• הוסף לסימניות
אני בדיוק בדילמה הזאת.

אשמח לראות תמונות של מטבח, שהפינה הריבועית הזאת, היא ארון מיקסר או דומה לזה.
איך זה מתקבל בנראות המטבח. שיש ארון פינתי כזה...
יש למישהו להראות לי כאן?
אני ראיתי מטבח זה בעיניים.
ממש ממש לא אהבתי!
במטבח פינתי זה מכער, יש שיש ופתאום הוא נקטע ע"י ארון שהוא לא בקו אחיד- מקווה שמובן...
(ארון למיקסר מתאים שבצד אחד יש ארון גבוהים ובצד שני- את משטחי השיש)
להורים שלי יש בפינה הזו בר מים ולעתי פחות נח מבחינת ניקיון.
אני אישית אוהבת כך את המשטח, הוא מאד נח לעבודה עם בצקים וקערות וכו' ובניקיון זה תענוג!

• הוסף לסימניות
תודה
אולי זה מה שאני יעשה....
פשוט להשאיר אותו ככה
אין מילים!

• הוסף לסימניות
הכיורים חייבים להיות בשני הקצוות?
הייתי שמה כיורים צמודים ליד הפינה בשיש הארוך
והכיריים לקראת הסוף (ולא בסוף) הקצר
אגב, אין מידות בכלל, ככה שהכל לפי העין.

לגבי המשטח על השיש-
גם כשהוא ריק הוא נח
אני אישית בעד ארון מיקסר על השיש -בפינה
אם הכיריים בקצה, בנפרד משני הכיורים,
בהנחה שהכיור הרחוק יותר הוא החלבי,
איך מכינים לביבות גבינה? [לדוג' ;)] אם אין שיש חלבי ליד הכיריים?

ואם יש לך [או גם לכל אחד אחר] תמונה של ארון מיקסר על השיש בפינה, יעזור מאוד!

• הוסף לסימניות
איך מכינים לביבות גבינה? [לדוג' ;)] אם אין שיש חלבי ליד הכיריים?
מי שמשתמש לאותם כיריים לבשרי וחלבי (להרבה יש כירה ניידת נוספת לחלבי, אם לא כיריים דומינו קבועים) אם ישים את הכיריים בין השיש הבשרי לחלבי עלול להיטרף לו השיש משני הצדדים ליד הכיריים ולכן אעדיף לשים לו את הכיריים בצד של הבשרי בלבד למרות הקושי בבישול מאכלים חלביים
(כמובן, שמקרה שהכיריים משמשים לבשרי וחלבי יחד -הכיריים טרפים וכל מה שנופל עליהם -לפח)

• הוסף לסימניות
ואם יש לך [או גם לכל אחד אחר] תמונה של ארון מיקסר על השיש בפינה, יעזור מאוד!
ארון מיקסר.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה