איך לסגור?

• הוסף לסימניות
סרט של כשעתיים, אני רוצה לסגור אותו ל - חלקים, כל חלק חצי שעה.
משום מה האיכות יצאה לי גרועה ביותר, וכן זה בפורמט של 16:9 וזה נסגר לי עם שני פסים שחורים למעלה ולמטה.
האודיו והוידיאו נפרדו וצריך להפעיל כל אחד בנפרד.
האם אפשר בבקשה לכתוב לי את כל ההגדרות שצריך להגדיר בתוכנת אנקור?
תודה רבה רבה! זה יעזור לי עד מאד!

• הוסף לסימניות
תגדירי DVD פורמט 16:9.
יכול להיות שהברירת מחדל הוא 3:4 ולכן זה עשה לך פסים שחורים

• הוסף לסימניות
לחלקים? בDVD אחד?
מה המטרה?
אם 4 דיסקים כל אחד חצי שעה (למה?) אז ייצאי ישירות מפריימייר ע"י אנקודר בהתאם לאיכות הצילום HD/DV
אם DVD בפרקים, אז ייבאי 4 סיקוונסים לאנקור ובTRANSCODE בחרי באיכות הגבוהה של הקידוד (מה שלא בטוח מתאפשר בשעתיים על DVD אחד...)

• הוסף לסימניות
תייצאי מפרימייר לפורמט MPG2-DVD, הגדרות pal widescreen וביטרייט 5-6
תקבלי 2 קבצים: קובץ אודיו וקובץ וידאו. ייבאי את שניהם לאנקור והניחי אותם על טיימליין אחד. אל תגעי בהגדרות באנקור.
לעניין החלקים- באמת לא ברור מה בדיוק את המתכוונת, כמו שמטי כתבה.
אם תסבירי יותר נוכל לעזור לך....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה