איך לסרק את השיער?

• הוסף לסימניות
1.לפני שאני ניגשת לצילומים של סוויטי טאון, עוצו לי עיצה בקשר לשיער ,
יש 2 ילדות אחת עם שיער מקלות חום והשניה בלונדינית מתולתלת.
לשתיהן ארוך.
הלקוחה רצתה לעשות להן תסרוקת אמיתית כמו לארוע, ולי זה לא נראה בכלל.
מכיוון שחיילי ומלכי צילמו אופנה, ואולי עוד..וסתם כל אחת שיש לה טעם. אז אולי תוכלו לעזור?
מה דעתכן?
2. תנו טיפים להעביר את הסשן הזה בשלום, 4 ילדים והרבה החלפות בגדים..
תודה!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
טיפ:
לא לשים על השיער מוס,ג'ל וכל חומר דומה
לעבוד עם שפריצר מים [בזהירות שלא יהיה כמו אחרי אמבטיה]ולסדר כל פעם איך שבא לך לפעמים אני משפריצה על הידיים שלי ואז מעבירה ליטוף על השיער.
כל החומרים הנ''ל מדביקים את השיער וזה מגעיל.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
צילומית, אני חולקת עליך חלקית.

יש ילדים שזה מדביק להם את השיער, יש ילדים אפילו ששמים להם כמות- בקושי רואים את זה, וזה רק שומר שהשיער לא יתנפח.
זה תלוי בעיקר בנפח והעובי של השיער.
לי יש באופן קבוע בצילומים ספריי מוכן בהכנה ביתית לשערות.
יש בו רבע כמות מרכך שיער והשאר מים, וזה הדבר שלי הכי מצליח לעבוד איתו יותר מהדברים המוכנים.

לענין פיאות עבות ומנופחות, אצלי ראיתי שהכי טוב לסלסל עם ג'ל בבית, ואז כשמגיעים אלי והשיער יבש- לסרק שוב את הפיאות (לא לסלסל) וכשמסרקים את הג'ל הוא כבר לא בולט והשיער נראה יבש וטבעי.

אבל בשיער דליל- את צודקת בכל מילה.

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי לפי הבגדים שאת אמורה לצלם.
בצילומים לפרסום תמיד הבאתי מסרקת. . אבל תזרמי לפי האקססוריז. שהם חלק מאוד חשוב.

• הוסף לסימניות
מעצבת שיער טובה תדע לסדר לך את השיער בצורה שתראה טיבעית
תסתכלי על כל פירסומי הילדים. כמה שזה נראה טבעי
100% שעשו שם עבודה בשיער לפני

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
יעלי כל הכבוד!! הילדים נהנו מאאד!!!
אני בטוחה שהתמונות יצאו פצצה. מחכים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה