- הוסף לסימניות
זה לא כמה שקלים.אני לא חושב שזה ענין של כסף כ"כ
כי לא היית משלם כסף לא לסבול 12 שעות?
בנאדם נורמלי לא רוצה לסבול גם אם הוא ישלם עוד כמה שקלים
זה הפרש משמעותי מאוד.
נערך לאחרונה ב:
זה לא כמה שקלים.אני לא חושב שזה ענין של כסף כ"כ
אם בן אדם צריך להגיע למקום מסויים שווה לו לסבול כמה שעות.אני לא חושב שזה ענין של כסף כ"כ
לדעתי השואל/ת שאל/ה על עצמה לא על ילדים אבל לי זה מאד רלוונטימנסיוני....
אם הטיסה היא לארה"ב אז זה סביבות ה10 וחצי שעות ולא 12....
טיסת לילה אפשרי להירדם בהחלט כמובן תלוי בנ"א...
והנחיות לאישה בהריון הם (לפי ההנחיות שקיבלתי מהרופא) לקום כל כמה זמן לעשות סיבוב, לעשות סיבובים עם כפות הרגליים ולהשתדל לשתות. (מה שכמובן מונע ממך את האופציה של כדור שינה או שינה רצופה...)
זה אומר שעדיף לך לשבת במעבר ולא בכיסא פנימי שלא תצטרכי כל פעם להקים את השכן שלך...
אני באחת הטיסות ישבתי בפנימי בעלי לידי ואיזה בחור לידו במעבר, תכננו לבקש ממנו שיחליף איתי הממה הבנ"א נרדם עוד לפני ההמראה.... ובשביל לצאת כל פעם הייתי צריכה לטפס.....
היום יש מסכים גם עם קליפים חרדיים מה שהעסיק לי את הילדים מאוד עד שנרדמו. בטיסת לילה הילדים קרסו אצלי עד הנחיתה ב"ה מאחלת לך גם.
וזה לא באמת כ"כ נורא.
טיסה נעימה!!!
אכן שאלתי על עצמי.לדעתי השואל/ת שאל/ה על עצמה לא על ילדים אבל לי זה מאד רלוונטי
מה זה המסכים עם קליפים חרדיים??? מסכים במטוס? (שזה בטח לא בחברות זרות) או טאבלט וכדו' שהבאתם איתכם?
גם שאלה לי על איזה אמצעי הכי מוצלח להרדים אותם?? במיוחד 2 הקטנים. לא כדאי (לנוסעים האחרים) שיהיו ערים הרבה זמן...מנסיוני....
אם הטיסה היא לארה"ב אז זה סביבות ה10 וחצי שעות ולא 12....
טיסת לילה אפשרי להירדם בהחלט כמובן תלוי בנ"א...
והנחיות לאישה בהריון הם (לפי ההנחיות שקיבלתי מהרופא) לקום כל כמה זמן לעשות סיבוב, לעשות סיבובים עם כפות הרגליים ולהשתדל לשתות. (מה שכמובן מונע ממך את האופציה של כדור שינה או שינה רצופה...)
זה אומר שעדיף לך לשבת במעבר ולא בכיסא פנימי שלא תצטרכי כל פעם להקים את השכן שלך...
אני באחת הטיסות ישבתי בפנימי בעלי לידי ואיזה בחור לידו במעבר, תכננו לבקש ממנו שיחליף איתי הממה הבנ"א נרדם עוד לפני ההמראה.... ובשביל לצאת כל פעם הייתי צריכה לטפס.....
היום יש מסכים גם עם קליפים חרדיים מה שהעסיק לי את הילדים מאוד עד שנרדמו. בטיסת לילה הילדים קרסו אצלי עד הנחיתה ב"ה מאחלת לך גם.
וזה לא באמת כ"כ נורא.
טיסה נעימה!!!
אז שבו כל הטיסה ותשמחו על זה. זה כבר תעסוקה!אכן שאלתי על עצמי.
אני ובעלי נוסעים בלי הילדים.
נכון.אז שבו כל הטיסה ותשמחו על זה. זה כבר תעסוקה!
אבל באמת, זה זמן איכות. לשבת בשקט בלי שום הסחות!!!
וגם אין לאיפה לברוח אם לא בא לו חפירות. חחחח
ברצינות, תנצלי, תכינו נושאים מעניינים..
אפשר לתת מלטונין לילדים, לא יודעת איפה אפשר להשיג בארץ.גם שאלה לי על איזה אמצעי הכי מוצלח להרדים אותם?? במיוחד 2 הקטנים. לא כדאי (לנוסעים האחרים) שיהיו ערים הרבה זמן...
לא אכפת לי משהו שנחשב לא מאד בריא.. זה חד פעמי. ..
יש להשיג של מקסי הלט (נקרא מלוטשו) בהרבה חנויות טבע, מינון לילדים/מבוגרים (1 או 5 מ"ג)אפשר לתת מלטונין לילדים, לא יודעת איפה אפשר להשיג בארץ.
נראה לי צריך לבקש מרשם מרופא.
לא הבנתי. זה מלטונין או משהו אחר?יש להשיג של מקסי הלט (נקרא מלוטשו) בהרבה חנויות טבע, מינון לילדים/מבוגרים (1 או 5 מ"ג)
אפשר גם לקנות אחד מהם ו'לשחק' עם המינון-להביא לילד רבע, למבוגר 2 וכו'...
זה מלטונין, מלוטשו זה השם שמקסי הלט קראו לזה (כך הבנתי מהמוכרת בחנות הטבע)לא הבנתי. זה מלטונין או משהו אחר?
זה טיפות? כדורים?זה מלטונין, מלוטשו זה השם שמקסי הלט קראו לזה (כך הבנתי מהמוכרת בחנות הטבע)
ובכל אופן מכיון שזה נסיעה מתישה וארוכה ויש חשש שייגמרו נושאי השיחהנכון.
זה הכי שווה בעולם!!!!!
כדורי לעיסה, melo-chew.זה טיפות? כדורים?
מסכים במטוסים של אלעל, בכל מושב, מסך עם אוזניות, מכיל כל מיני כמובן.... אבל גם תוכן שמתאים לחרדים וגם קצת משחקים אז זה קצת נחמד.לדעתי השואל/ת שאל/ה על עצמה לא על ילדים אבל לי זה מאד רלוונטי
מה זה המסכים עם קליפים חרדיים??? מסכים במטוס? (שזה בטח לא בחברות זרות) או טאבלט וכדו' שהבאתם איתכם?
אני אישית לקחתי איתי כמה כדורי מלטונין בתיק אבל לא היה צורך ב"הגם שאלה לי על איזה אמצעי הכי מוצלח להרדים אותם?? במיוחד 2 הקטנים. לא כדאי (לנוסעים האחרים) שיהיו ערים הרבה זמן...
לא אכפת לי משהו שנחשב לא מאד בריא.. זה חד פעמי. ..
בד"כ בחנויות טבע/מכירות ביתיות של מוצרי מקסי הלטקופצת על האשכול...איפה קונים מלטונין לילדים?
כנ"לאלא אם כן את יודעת שאתם נרדמים בקלות בכל מקום. אני יכולה לטוס גם 20 שעות ולא להרדם..
אני עברתי טיסת לילה של 4 שעות וישנתי מרגע ההמראה עד הנחיתה כמו תינוקת...אנחנו טסים בלילה,
השאלה אם זה נח להירדם ככה במטוס שעות ארוכות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים