איך לעשות אפקט צבע כזה בארטרייג' - - -

• הוסף לסימניות
שלום לכל הציירים
ארטרייג' קצת אכזבה אותי היום,
כי חשבתי שאפקט צבע כמו המצורף (הריטוש של הצבע הלבן על גבי הרקע החום) אצליח לעשות בה בקלות.
הענין לא זרם כפי שתכננתי, והנה אני עובדת על חיפוש הכלי המתאים כבר כמעט שעתיים :)
יש למישהו רעיון איך לבצע במחשב? יש לי מנגה וארטרייג' (ולא פיינטר).
ובעצם במחשבה שניה גם איך עושים סגנון הצבע של הטיפוגרפיה
תודה ענקית ויום נפלא ושמח :)

קבצים מצורפים

• כזה.jpg
    כזה.jpg
    KB 100.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אבל אז זה לא יוצא אמיתי ולא נראה ממש צבע.

• הוסף לסימניות
ואת האותיות?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שתצטרכ י לגרור את המברשת מאילוס שהכי דומה
וליצור חלק מעט שקוף במרכז ולשמור שוב בחלונית המברשות כמברשת אומנותית

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 16.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
כל מברשת קצת מרוטשת, אפילו של אילוס' כנזכר למעלה,
בשילוב של טקסטורה נכונה בשכבה מלמעלה,
ואח"כ אפקט emboss בפוטושופ שיתן את ההרגשה של העובי של הצבע, (ז"א שייראה כאילו שהוא קצת גבוה מעל הנייר)
יעשה את העבודה. כך נראה לי.

נ.ב- תשימי לב רק שהצבע של המברשת לא יהיה ממש לבן, כדי שה-emboss
שתעשי אח"כ יוכל לתת לו שוליים שיהיו ניכרים שהם לבנים ממש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;2132303:
כל מברשת קצת מרוטשת, אפילו של אילוס' כנזכר למעלה,
בשילוב של טקסטורה נכונה בשכבה מלמעלה,
ואח"כ אפקט emboss בפוטושופ שיתן את ההרגשה של העובי של הצבע, (ז"א שייראה כאילו שהוא קצת גבוה מעל הנייר)
יעשה את העבודה. כך נראה לי.

נ.ב- תשימי לב רק שהצבע של המברשת לא יהיה ממש לבן, כדי שה-emboss
שתעשי אח"כ יוכל לתת לו שוליים שיהיו ניכרים שהם לבנים ממש.

איזו טקסטורה היא טקסטורה נכונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה