כללי איך לעשות את הלוגו יותר מקצועי?

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיון איך לעשות את הלוגו יותר מקצועי?
זה לארגון שמשמח חולים!
אשמח לכל עצה
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    לוגו.jpg
    KB 644.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
המילה 'חדוות חיים' דווקא נראית בסדר גמור, אני חושבת שעדיף בקו ישר אולי עם קפיצה של איזו אות...
אבל לדעתי הסמיילי והמלל למעלה בצורתם גורעים מהלוגו.

• הוסף לסימניות
סתם רעיון - אולי אפשר להוריד את הסמיילי ולחבר אותו למלל. שתי אותיות י' כעיניים וחיוך מתחת.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שגם שינוי של הצבע לצבעים יותר קשוחים יתרום לאווירה רשמית, כמו גוונים של תכלת כהה עד כחול, או גוונים של אפור ...

• הוסף לסימניות
אני חושב שבהתאם לדבר שהלוגו בא לייצג הוא ממש מתאים, ראשית כל המבנה תואם את כל הארגונים שנמצאים בבתי החולים (מד"א הצלה'ס וכו')...

יכול להיות שצריך גופן יותר סן-סריפי, כי גם ככה הוא כבר מעוגל, אז גופן יציב יותר ישמור על הצורה.

כדאי לנסות את כל הלוגו בגוון אחד, ולהוריד את הסטרוק מהטקסט והעיניים, אין מצווה שיהיו ללוגו כמה צבעים ;) ...

• הוסף לסימניות
אני קראתי את זה חדות(עם שורוק) לשון חד
ולא לשון חדווה

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות והעצות
עכשיו נראה יותר טוב?

קבצים מצורפים

• לוגו1.jpg
    KB 701.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נראה לי שטוב השינוי, אך יש מקום לנסות להשאיר את ה'חדוות חיים' מעוגל, ואם לא, אז להעלות אותו יותר ללמעלה.

את העיניים לעשות אליפסה, כפי שזה באמת ב'סמיילי', לתת לפה מעט יותר זרימה, תואם לגופן התחתון, משהו כמו החיוך של פריגת (המיתוג הקודם) או של אמזון (בלי החץ כמובן), ולהרחיק גם את הגופן התחתון מהחיוך, שתהיה לו מעט יותר דומיננטיות

• הוסף לסימניות
כך?

קבצים מצורפים

• לוגו4.jpg
    KB 682 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
היה לי משעמם, ניסיתי לשפר, זה מה שיצא, השמאלי סתם בשביל האווירה, משנכנס אדר ב'... (ואולי מתאים בשביל מטרת השמחה...)

צפה בקובץ המצורף 286282

קבצים מצורפים

• חדוות חיים - ניסוי-01.png
    KB 221.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תודה, זה מדהים
איך עשית את הפה הזה?

• הוסף לסימניות
לענ"ד יותר מסודר לי בעין הסקיצה שעשית בהודעה 9

• הוסף לסימניות
שדרגתי את הלוגו...
בעזרתכם האדיבה!
דעתכם שוב חשובה לי מאד!!

קבצים מצורפים

• לוגו חדש0.jpg
    KB 613.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הלוגו שלך מדהים, וסתם בשביל השעשוע...
:):):)

קבצים מצורפים

• לוגוצצצ.jpg
    KB 344 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ווואווו
גדול!!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל העזרה והיעוץ!

• הוסף לסימניות
התקדמות מאד יפה.

אם כי מציקה לי המילה חיים, שהיא מידי 'מובלעת', ולא ממש קריאה במבט ראשון, אך זה נתון לשיקול דעת המקצוענים כאן.

כמו כן, המיקום של המילה חדוות לא מוגדר, או שיהיה ממורכז, או שיהיה מיושר לאיזשהו צד.

(טבעי שאהבתי את העיצוב שלי... ;) אך כל אחד וטעמו הוא...)

העיקר שיהיה שמח...

• הוסף לסימניות
המילה חדוות יוצרת כאילו 2 שערות-הו'.
האחרון בנתיים הכי מומלץ, למרות שהעניים נראה לי צריכות שיפור כדי לעזור לקריאות.
הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה