איך לעשות הדמיה

• הוסף לסימניות
מייצא את זה כתמונה או SVG ושם לי כרפרנס
לא חייבים לעבוד עם אובייקטים, במצב עריכה אתה עושה ככל העולה על רוחך לאחר מכן אתה מפריד את החלקים שאתה רוצה לאובייקטים נפרדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;2034763:
מייצא את זה כתמונה או SVG ושם לי כרפרנס
לא חייבים לעבוד עם אובייקטים, במצב עריכה אתה עושה ככל העולה על רוחך לאחר מכן אתה מפריד את החלקים שאתה רוצה לאובייקטים נפרדים.

יש לבלנדר תוסף שנקרא:
One Vertex Object at the curser.
כשמו כן הוא, יוצר אובייקט עם ורטקס בודד במקום הסמן.
אב לא הצלחתי לעבוד איתו.
לא זוכר איך אפשר בבלנדר להוסיף ורטקסים?
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
בעצם עזבו אתכם מהתוסף.
פתחתי פרויקט חדש, בחרתי את הקוביה, נכנסתי לEdit Mode, בחרתי הכל מחקתי את הvertecs בלבד.
מחזיק Ctrl ולוחץ על עכבר ימני (או שמאלי תלוי בהגדרות). זה משרטט לי מה שאני רוצה.
מה אתם אומרים על המהלך הזה?

• הוסף לסימניות
בעצם עזבו אתכם מהתוסף.
פתחתי פרויקט חדש, בחרתי את הקוביה, נכנסתי לEdit Mode, בחרתי הכל מחקתי את הvertecs בלבד.
מחזיק Ctrl ולוחץ על עכבר ימני (או שמאלי תלוי בהגדרות). זה משרטט לי מה שאני רוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י םןץףך;2036932:
בעצם עזבו אתכם מהתוסף.
בדיוק כך עובדים, איכשהו לא הבנתי שלזאת התכוונת.
אגב כדי ליישר קווים עושים scale 0 לציר שאליו אתה רוצה ליישר.

טיפ נוסף: אם אתה רוצה להזיז אובייקט על ציר X/Y/Z אתה פשוט לוחץ G כדי להזיז את האובייקט או את הקודקוד ואז נותן את הערך, ברירת מחדל הוא נותן את הערך לX, הרעיון הוא כזה
G >> ערך >> האובייקט יזוז על ציר X
G >> טאב >> ערך >> האובייקט יזוז על ציר Y
G >> טאב >> טאב >> ערך >> האובייקט ינוע על ציר Z

זה ממש אינטואיטיבי ביד, צריך הרבה טקסט כדי להבין את הרעיון.

• הוסף לסימניות
או שלוחצים X ואז הוא מזיז את זה רק על ציר ה-X.
וכן Y ו-Z.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה