כללי איך לעשות מערכת השמש בגודל מטר וחצי על שלוש

• הוסף לסימניות
מורה אחד למדעים רוצה לעשות תמונה של מערכת השמש + כיתוב עליה.

על פניו זה שטויות, אין לי בעיה לעבד תמונה ולכתוב עליה.

אבל הוא מדבר על גודל של בערך 1.5 מטר גובה / 3 מטר רוחב
~~~~

אני יודע שיש צורך ברזולוציה 300 להדפסה, ולמצוא תמונה טובה וגדולה..

אבל אני לא בטוח לגמרי שאני עושה את זה נכון.

למשל חיפשתי את התמונות הכי גדולות שקיימות בגוגל 6032 × 3395 - 1292 k‏ - - והם של נאסא.
הנה התמונה
http://www.google.co.il/<wbr>imgres?imgurl=http://apod.<wbr>nasa.gov/apod/image/0608/<wbr>planets_iau_big.jpg&imgrefurl=<wbr>http://apod.nasa.gov/apod/<wbr>ap060828.html&usg=__<wbr>a0HtZucWu7umrQRvHFLJYB9ASUg=&<wbr>h=3395&w=6032&sz=1292&hl=iw&<wbr>start=1&sig2=_<wbr>4829vnzZRJgr59iNhhW0Q&zoom=1&<wbr>um=1&itbs=1&tbnid=<wbr>nCehOZzpg5sjbM:&tbnh=84&tbnw=<wbr>150&prev=/images%3Fq%3Dsoler%<wbr>2Bsystem%2Bnasa%26um%3D1%26hl%<wbr>3Diw%26sa%3DG%26tbo%3D1%<wbr>26imgtbs%3Dz%26imgsz%3D15mp%<wbr>26tbs%3Disch:1&ei=<wbr>DWDNTLvQB8WL4Qabtb3cDA

הורדתי לפוטושופ- גיליתי שהיא 72 רזולוציה- הפכתי ל 300 וראיתי שהגודל הוא בערך 28 ס"מ *30 ס"מ.

אז פשוט הוספתי מטר לכל מקום.

האם זו הדרך?- האם בהדפסה זה לא יצא מפוקסל??
האם מספיק 150 dpi לגודל כזה?

• הוסף לסימניות
תעבוד על 600 DPI ביחס של 1 ל 10. (15X30 ס"מ)
(הדפוסים היום לא מפקסלים אלא מורחים פיקסלים ואז לא רואים את הריבועים האלה. וממרחק של מטר מהמודעה זה נראה מעולה!)

• הוסף לסימניות
ואת הטקסטים תוריד ותכתוב בכתב חי ותסגור בPDF.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה