איך לעשות שהעוגת יומולדת לא תגמר עוד לפני שהחגיגה מתחילה...

• הוסף לסימניות
מאז שהתחלתי לעשות מכירת עוגות בבית ביום חמישי.
אין לי כניסה לבית של ההורים שלי בלי עוגה לשבת, וכמובן שפחות משתי שכבות אין על מה לדבר, ולא משנה אם כל העוגות נמכרו כבר ביום חמישי, זה נהייה הכרטיס כניסה לבית של אמא שלי.
הבעיה שלפעמים כשמגיעים בבוקר להוציא את העוגה לקידוש אני מבינה שכבר אין את מה להגיש.
השבוע היה להורים שלי יום הולדת ואמרתי אין סיכוי שנגיע לעשות מסיבה ונראה שהכל נגמר.
מצאתי לכך שתי פתרונות:
א: הכנתי שתיים לכל אחד ועוד שתיים רזרבה.
ב: עשיתי את הכוסות קינוח עם מוס חלבי כך שאף אחד לא יוכל בלילה לאכול מהכוסות.
אתם חושבים שזה עזר זה שתי הכוסות היחידות שנשארו לי בשביל התמונה.
כוסות קינוח חלביות (2).JPG

כוסות קינוח חלביות (2).JPG

קבצים מצורפים

• כוסות קינוח חלביות (1).JPG
    כוסות קינוח חלביות (1).JPG
    2.3 MB · צפיות: 72
  • כוסות קינוח חלביות (3).JPG
    כוסות קינוח חלביות (3).JPG
    2.1 MB · צפיות: 44
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קודם כל -מהמם!!!!!!
ומזל טוב!
שנית, כמו שהרגלת אותם לנורמה מסוימת את יכולה להרגיל לנורמה אחרת... בהתחלה אולי יהיו עקיצות קטנות אבל יתרגלו שאת בן אדם... ולא תמיד יכולה להכין שוב...
אלא אם מתאים לך להגיע דווקא בצורה כזו...
שלישית - אולי להחביא את העוגות במקרר של השכנים?
מה שבטוח-לארוז בשקית אטומה ועדיף להדביק בצורה חזקה. ככה א"א סתם 'לפלח בלי שישימו לב'... מה דעתך? אפשרי?

• הוסף לסימניות
הגיע מחר
ממתינים למתכון

• הוסף לסימניות
הכי טוב לשים בתוך קופסא אטומה, ולכתוב בגדול "געפילטע פיש"
אף אחד לא יטעם מהעוגה...
מזכירה לי שבחור אחד סיפר פעם שכל פעם שקנה לעצמו חלב בפנימיה ושם במקרר היו לוקחים לו מזה בלי רשות, לא עזר לכתוב "פרטי" או "גזל". בסוף הוא כתב על זה "טרף" אף אחד לא נגע :)

• הוסף לסימניות
מזכירה לי שבחור אחד סיפר פעם שכל פעם שקנה לעצמו חלב בפנימיה ושם במקרר היו לוקחים לו מזה בלי רשות, לא עזר לכתוב "פרטי" או "גזל". בסוף הוא כתב על זה "טרף" אף אחד לא נגע :)
חחחח אגב, יש גירסאות שהוא כתב ע''ז לא מעושר או יבול נוכרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה