איך לפרמט דיסק קשיח חיצוני FAT32 או NTFS

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קניתי דיסק קשיח חיצוני חדש ואני רוצה לדעת אם אני מרוויח משהו אם אני מפרמט הדיסק קשיח לNTFS (מפני שאני יודע שאי אפשר לעשות גיבוי IMAGE DISK רק על דיסק NTFS)

• הוסף לסימניות
אתה מרוויח בלי סוף, ואכמ"ל.
רק ntfs.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות
צריך לפרמט את הדיסק? בחנות אמרו לי שמחברים ומעתיקים מה שרוצים

• הוסף לסימניות
נכון, לא צריך לפרמט. הוא רוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1378145:

אם אתה כבר כאן רציתי לשאול
העתקתי דברים לדיסק, למה זה לא מראה איפה זה אוחז והאם הכל הועתק?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה איפה הוא אוחז?

• הוסף לסימניות
תמיד כשאני מעתיקה חומר למחשב או מהמחשב רואים בסייר עוד כמה דקות זה וכו' וכאן הוא לא פותח שום תיבה שהוא מעתיק

• הוסף לסימניות
מוזר.
אף פעם? או מקרה חד פעמי?

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני מתעסקת עם כונן
בינתיים העתקתי 2 תיקיות בפעמיים ואני פוחדת להעתיק עוד שמא יש בזה בעיה

• הוסף לסימניות
לא נראה שיש בעיה.
כדאי לבדוק במחשב נוסף.

• הוסף לסימניות
הוא העתיק הכל
במקרה העתקתי לשם תמונות וסרטים והפעלתי אותם מהכונן ועבדו מצויין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1378038:
סליחה על הבורות
צריך לפרמט את הדיסק? בחנות אמרו לי שמחברים ומעתיקים מה שרוצים

נכתב ע"י פרסומון;1378145:

למה? איך בדיוק מגדירים שיהיה FAT32 או NTFS חוץ מבחלון איתחול
צפה בקובץ המצורף 208880
וסתם ככה זה כצת מוזר מפני שבהמחשב שלי כתוב שהדיסק קשיח חיצוני שלי הוא FAT32 ופה הוא לא נותן לי אפשרות לפרמט את זה לFAT32 רק לNTFS או exFAT
צפה בקובץ המצורף 208883

קבצים מצורפים

• 2014-09-18_151756.png
    KB 36.8 · צפיות: 23
  • 2014-09-18_152148.png
    KB 17.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1378630:
מריצים את הפקודה הזו
convert g: /FS:NTFS

זה מחליף הדיסק לNTFS?
לא נמחק שום דבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1378637:
זה מחליף הדיסק לNTFS?
לא נמחק שום דבר?

בעיקרון לא אמור להמחק כלום , אבל תמיד טוב לגבות .

כעיקרון אין בעיה לפרמט גם דיסק של טרה ל FAT32 , אבל וינדוס 7 לא יתן לך לפרמט ל FAT32 מחיצות שהם גדולות מ 32GB , ואז אתה חייב או NTFS או EXFAT.

ל NTFS יש זכויות יוצרים של מיקרוסופט , לכן יש מערכות הפעלה שלא כותבות (או אפילו לא קוראות) כמו מק ולינוקס וכו.
FAT הוא אוניברסלי וגם EXFAT די נפוץ במערכות חדשות , אבל אין לו את כל תכונות האבטחה וכו שיש ל NTFS.

• הוסף לסימניות
אז אתה אומר שאם אני יפרמט הדיסק קשיח שלי לNTFS זה לא יעבוד במאק?
אם לא מה אני יכול לעשות שכן יעבוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה