איך לצור תחפושת צייר/ת מרשימה מחומרים פשוטים ונגישים

• הוסף לסימניות
לקח 16 ימים, הגיע עד הבית.
מגיע חולצה מכופתרת שרוול קצר, אם יהיה קר אני אשים להם משהו מתחת.....

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• SAM_2589.JPG
    SAM_2589.JPG
    1.3 MB · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
השגתי תמונה... אשמח לעזרתך בבחירת צבעים מתאימים :)
חשבתי אולי להשפריץ את האקריליק על החולצה הלבנה (למרות שממש חבל לי עליה;))
בתמונה זה נראה נוטה לאדום כזה לא?
אם כך הייתי עושה אותם צבעים נגיד ירוק כחול וצהוב ובמקום אדום מוסיפה לבן.

• הוסף לסימניות
בתמונה זה נראה נוטה לאדום כזה לא?
אם כך הייתי עושה אותם צבעים נגיד ירוק כחול וצהוב ובמקום אדום מוסיפה לבן.
ממש תודה!!!
ושאלה אחרונה בלי נדר :)
אפשר להשתמש באותו בקבוק רוטב להשפרצה חוזרת? הצבעים נשטפים במים?

• הוסף לסימניות
ממש תודה!!!
ושאלה אחרונה בלי נדר :)
אפשר להשתמש באותו בקבוק רוטב להשפרצה חוזרת? הצבעים נשטפים במים?
תשאלי בכיף
עקרונית אפשר אם את שוטפת מיד לפני שמתייבש, אבל זה הרבה לכלוך בכיור וזה
אני קניתי בקבוקים כאלה בחנות של הכל בשקל, לא עלה לי יקר.
יש גם לדעתי בנקי 10 בקבוקים כאלה קטנים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@קקטוס. יצירה
תודה שאת נחמדה :)
אני אחפש...מצאתי רק בסטוק, עלה לי 7 שקל אחד...התקמצנתי לקנות 4 כאלו...חח:sneaky:

תודה רבה! הבת שלי ממש תשמח מהשדרוג של הבגד . (בתקווה שיצא טוב)

• הוסף לסימניות
למישהו יש רקע של שפריצים צבעונים לתחפושת צבעי בשביל הברכה ומשפט להשים על התחפושת??
תודה

• הוסף לסימניות
למישהו יש רקע של שפריצים צבעונים לתחפושת צבעי בשביל הברכה ומשפט להשים על התחפושת??
תודה
אם יעזור לך- רקע של שפריצים
את יכולה לשים על הרקע בוורד מלבן לבן באטימות 80% בערך ועל זה לכתוב את הברכה
1741035599003.png

• הוסף לסימניות
סורי על ההקפצה אבל זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות אבל קצת מסתבכת, מצאתי את האשכול בחיפוש גוגל...אשמח לעצות...
לא מוצאת בשום אופן סרבל ממש לבן ולא כותנה, רק קודרוי שמנת- מצרפת תמונה- מה אומרים? הצבע ייתפס היטב?
תכננתי בהתחלה עם חולצה אדומה וכובע ג"כ לקשט באקריליק אבל עכשיו אני רואה את שלך ובהחלט יותר יפה, רק תוהה- זה מתאים לבן ארבע או שזה רק לבנות? (אני רוצה גם לבן וגם לבת)
תודה רבה מראש
1769457049258.png

• הוסף לסימניות
סורי על ההקפצה אבל זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות אבל קצת מסתבכת, מצאתי את האשכול בחיפוש גוגל...אשמח לעצות...
לא מוצאת בשום אופן סרבל ממש לבן ולא כותנה, רק קודרוי שמנת- מצרפת תמונה- מה אומרים? הצבע ייתפס היטב?
תכננתי בהתחלה עם חולצה אדומה וכובע ג"כ לקשט באקריליק אבל עכשיו אני רואה את שלך ובהחלט יותר יפה, רק תוהה- זה מתאים לבן ארבע או שזה רק לבנות? (אני רוצה גם לבן וגם לבת)
תודה רבה מראש
צפה בקובץ המצורף 2166391
בהחלט מתאים גם לבן אולי מלכתחילה...
לגבי הסרבל גם אני לא מצאתי בסוף לבן עשיצי על שמנת אפילו קצת כהה וזה יצא מהמם.
מה שכן לדעתי כן יותר יפה כותנה גם הצבע יתפס יותר יפה

• הוסף לסימניות
בהחלט מתאים גם לבן אולי מלכתחילה...
לגבי הסרבל גם אני לא מצאתי בסוף לבן עשיצי על שמנת אפילו קצת כהה וזה יצא מהמם.
מה שכן לדעתי כן יותר יפה כותנה גם הצבע יתפס יותר יפה
כבר הזמנתי קורדרוי... לא מצאת כותנה לבנה חלקה בשום מקום....
נקווה לטוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה