איך לרצף מרפסת גג גדולה

• הוסף לסימניות
כמובן שהכי הייתי רוצה דק...

אני רוצה לתת מראה טבעי ולשלב דשא סינטטי, רק יודעת שאצטרך להחליף אותו מידי כמה שנים כשהוא ידהה.

אשמח לרעיונות נוספים בשילוב ריצוף רגיל,
בהתחלה חשבתי על דשא באמצע ורק מסגרת של ריצוף, או להיפך - ואז במסגרת של הדשא אוכל לשים עציצים, צמחיה וכו'.

אם יש לכם רעיונות נוספים שיתנו מראה חביב ונעים ולא סתם של מרפסת עם ריצוף וגדר - אודה לכם מאוד!!

• הוסף לסימניות
לי יש דק
היה לי כ 9 שני בדירה הקודמת ועשיתי גם פה.
צריך לשמן מדי פעם (בערך פעם בשנה) אנחנו עושים את זה לבד וזה יפה תמיד.

• הוסף לסימניות
לי יש דק
היה לי כ 9 שני בדירה הקודמת ועשיתי גם פה.
צריך לשמן מדי פעם (בערך פעם בשנה) אנחנו עושים את זה לבד וזה יפה תמיד.
בחיפוש מהר הבנתי שהדק עולה 600-700 למטר ויש לי שטח גדול נראה לי הזוי ללכת על זה :eek:

• הוסף לסימניות
בדירה הקודמת זה היה על ריצוף כמוו פלסטיק ועל זה 4 חתיכות דק תיק.
נראה לי שזה יותר זול אבל גם לא זול.
יש גם חיקויים.

• הוסף לסימניות
למה לא קרמיקה דמוי דק? - זה חזק עמיד ולא דורש טיפול מיוחד, וגם לא כ"כ יקר כמו הדק

• הוסף לסימניות
דשא סנטטי איכותי לא צריך להחליף כל כמה שנים לי יש לדוגמא תוצרת U.S.A כבר שבע שנים והצבע לא השתנה יש גם בלגי או הולנדי לזוכרת בדיוק את הארץ יצור כל אלו משתמשים למגרשי כדור גל אז הם ברמה מאוד גבוהה גם הם לא מתחממים כמו הפשוטים ויש עוד יתרונות ששווה להשקיע בהם

• הוסף לסימניות
למה לא קרמיקה דמוי דק? - זה חזק עמיד ולא דורש טיפול מיוחד, וגם לא כ"כ יקר כמו הדק
את מתכוונת לצרים הארוכים דמוי פרקט?
הם מהממים יש לי במטבח, אולי באמת זה מה שאעשה.

• הוסף לסימניות
דשא סנטטי איכותי לא צריך להחליף כל כמה שנים לי יש לדוגמא תוצרת U.S.A כבר שבע שנים והצבע לא השתנה יש גם בלגי או הולנדי לזוכרת בדיוק את הארץ יצור כל אלו משתמשים למגרשי כדור גל אז הם ברמה מאוד גבוהה גם הם לא מתחממים כמו הפשוטים ויש עוד יתרונות ששווה להשקיע בהם
איפה משיגים ואת יודעת להגיד לי מה המחיר למטר פלוסמינוס?

• הוסף לסימניות

זו החברה שקנינו ממנה גינות פאר נקרא וזה אחרי שבעלי חקר בכל הארץ כמאט את כל הסוגים שיש ולקח חתיכה מכל סוג והשווה עלות בזמנו 200 שח למ"ר היום לא יודעת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה