איך לשדרג?

• הוסף לסימניות
אני באמצע וחצי נתקעתי
אולי תוכלו לעזור לי להגדיר מה חסר?
מה אתם מציעים לעשות בתקרה?
מה מפריע
תודה

קבצים מצורפים

• s4.jpg
    KB 317 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מור זה מהמם.
חסר לך תאורה לפינת אוכל...
והתאורה של הסלון נראית קצת לא פרופורציונאלית- 3 גופים ענקיים וצמודים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moratia;1554021:
אני באמצע וחצי נתקעתי
אולי תוכלו לעזור לי להגדיר מה חסר?

תודה

..

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,מור.
התמונה שטוחה, נראה כאילו הדביקו אלמנטים בפוטושופ, יתכן שזה נגרם מסידור תאורה באופן לא נכון, וכן מביטול הצללים.
חלק מהאלמנטים נראים מרחפים באויר.
מקווה שעזרתי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נראה מצויין!

דברים שאולי הייתי משנה/מוסיף:
1. פינת האוכל נבלעת בקיר השחור. בנוסף, זה יוצר עומס בצד השמאלי של התמונה. הייתי מבהיר את השולחן או את הקיר.
2. אני לא כ"כ אוהב את הקומפוזיציה בתמונה. זה נראה כאילו שולחן האוכל הוא הנושא, מצד שני יש את הספה מצד ימין. הייתי מנסה לשחק עם המצלמה - אולי להזיז ימינה ככה שיראו את כל הספה אך לא את כל שולחן האוכל (גם אין צורך לראות את החלון בצד שמאל. לדעתי לא מוסיף).
3. התקרה נראית לי בסדר גמור. אבל אפשר לעשות משהו יותר מעניין כמו הנמכה ושרוול עם תאורה בצדדים, או ספוטים וכד'.

• הוסף לסימניות
השטיח נכנס מידי מתחת לכסא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה