כללי איך לשלוח לוגו ללקוח?

• הוסף לסימניות
ברגע שאני מסיימת לעצב לוגו,
איך לשלוח את הקבצים הסופיים?

* האם לשלוח גם שחור לבן?
* האם לשלוח גם כJPG? או אולי סוג קובץ אחר?
* האם לשלוח קובץ AI או קובץ PDF פתוח?
ואם PDF פתוח - אז איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
מה שאני רגיל לשלוח [בלוגו]
PDF
AI
PNG

• הוסף לסימניות
לא לשלוח לפני שהכסף נשלח במלואו... מנסיון מר.

• הוסף לסימניות
טקסט אני משטחת בכל התוכנות לפני שאני שולחת.
כי אחרת כל פתיחה בתוכנה שאין לה את הפונט תעוות את הלוגו

• הוסף לסימניות
שימו לב בייצוא מאילוסטרייטור - להוריד את ה V מכאן!
אם לא עושים את זה, כל מי שיפתח את ה PDF באילוס', יראה גם כל את לוחות העבודה הנוספים (אלו עם הסקיצות הראשונות והלא מוצלחות :rolleyes:..) - למרות שבאקרובט רואים רק דף אחד!

קבצים מצורפים

• 88.PNG
    KB 7 · צפיות: 186
  • הוסף לסימניות
ד"א הורדת ה"וי" טובה לא רק לכך שא"א לפתוח את הקובץ בשום תוכנה,
אלא לכך שמישקל הקובץ יורד פלאים,
מומלץ בחום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרימית;1201748:
ד"א הורדת ה"וי" טובה לא רק לכך שא"א לפתוח את הקובץ בשום תוכנה,
אלא לכך שמישקל הקובץ יורד פלאים

..משקל הקובץ יורד פלאים כנראה בגלל הסיבה שאמרתי - שללא ה V הוא שומר רק artboard אחד, ואם ה V מסומן, הוא שומר את כולם.

• הוסף לסימניות
כסקיצה תמיד בגייפג

אח"כ אני פותחת דף חדש ושומרת
בפידיאף ובאילוס ובגייפג ושולחת

• הוסף לסימניות
גרסאות סופיות:
אני שולחת pdf הוא ניתו להגדלה/ הקטנה, תמיד שומר על איכותו, וניתן לפתיחה ולפרוק בכל תוכנה גרפית מקובלת. (אם יש צורך בשינוי או בחלקים ממנו)
כמו"כ שולחת png ומדגישה ללקוח שפורמט זה מיועד רק לשימוש באינטרנט/מייל, או להדבקה במסמך וורד וכדו'

כמובן אני שולחת גם גרסאת צבע וגם גרסאת ש"ל ב-2 הפורמטים...

לגבי קובץ ai אני לא רואה בו צורך כלל: אם הטקסט חי, הוא ישתבש ללקוח בפתיחה והלוגו יתעוות,
ואם מקנוורט: pdf שסגור נכון יתן בדיוק את אותו מענה, וניתן לפתיחה נהדרת באילוס, בדיוק כמו קובץ אילוס' מקנוורט...

הבעיה בשיליחת 20 פורמטים שונים ללקוח היא שהלקוח שלא יודע לשייך: איזה פורמט - לאיזה שימוש, ואיך להשתמש נכון בפורמטים השונים, ושולח לגרפיקאית התורנית את הפורמט הכי לא מתאים ו"הלך" הלוגו וחבל. אין בכך צורך,
pdf ו- png בד"כ יתנו מענה לכל צורות השימוש האפשריות בלוגו...

נ.ב. הצעת יעול: לעמותות וכדו' אני משתדלת לבנות את הלוגו ב 2 פנטונים (אם זה אפשרי כמובן מבחינת צבעוניות) כדי שתיהיה אופציה להדפסת הניירת גם בהדפסת 2 צבעים.. ובשליחה כמובן כותבת ומדגישה ללקוח מהם הצבעים ומסבירה לו שצריך להשתמש ב"קודים" אלו בכל פניה לדפוס להדפסת הניירת.
(אני מציינת עמותות כי חנויות וכדו' בד"כ (אך לא תמיד :)) יעדיפו לוותר על האפציה הזו באם היא תגביל את הלוגו מבחינת צבעונויות...)
לקוחות הודו לי שידעתי אותם על אופציה זו מכיון שמבחינתם האפציה היתה או הדפסת לוגו צבעוני, או הדפסת צבע אחד (שימוש בגרסת הש"ל) של הלוגו,
ואופצית ה-2 צבעים נותנת פשרה יפה מאד ומשודגרת בהרבה מהמקרים...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
איך שומרים כ-PDF פתוח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה