ברור שאני מעבירה לקופסת פלסטיק, לא רוצה לאכול חלודה...בקופסת פלסטיק הם נשמרים יותר טוב
לא מצאתי שיטהבמלח, משימורים
שומרת בקירור
עם הנוזלים
אבל הם נהפכים די מהר ללבנים, ולא ניתנים לאכילה..
אולי יש שיטה שאני לא מכירה?
זהו?מאריך למס' ימים לפעמים עד שבוע.
רק מעירה ששימוש שני בקופסת זכוכית של קפה יתכן ומחייב טבילה.לאחר נסיון: להכניס לקופסת זכוכית מעוקרת. (אני השתמשתי בקופסת זכוכית של קפה)
לאחר נסיון: להכניס לקופסת זכוכית מעוקרת. (אני השתמשתי בקופסת זכוכית של קפה) עיקור: שופכים מים רותחים לתוך הצנצנת, מנערים קצת ושופכים את המים. מעבירים מיד לאחר הפתיחה את המלפפונים יחד עם המים לצנצנת, נשמר הרבה זמן.
אני שומרת בקופסא מפלסטיק
נשמר לי 3 שבועות
ולא נהיה לבן
מה שכן אולי זה קשור המקרר שלי מאד קררררררר
בעיקור מחזיק לי חודשיים+ אפילו בשבועיים לא גומרים אצלי קופסה.בדוק ומנוסה: אם שומרים על הנקיון [- להוציא רק עם כלים נקיים], המלפפונים נשארים מעולים גם בקופסא המקורית, כשבועיים.
בדיוק זה מה שבאתי לכתוב!ורק אצלינו באותו רגע שפותחים קופסת מלפפונים חמוצים, היא פשוט נגמרת??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים