דיון איך לשמור על מלפפון חמוץ לאחר הפתיחה

• הוסף לסימניות
במלח, משימורים
שומרת בקירור
עם הנוזלים
אבל הם נהפכים די מהר ללבנים, ולא ניתנים לאכילה..
אולי יש שיטה שאני לא מכירה?

• הוסף לסימניות
בקופסת פלסטיק הם נשמרים יותר טוב

• הוסף לסימניות
במלח, משימורים
שומרת בקירור
עם הנוזלים
אבל הם נהפכים די מהר ללבנים, ולא ניתנים לאכילה..
אולי יש שיטה שאני לא מכירה?
לא מצאתי שיטה:(
לא מבינה איך עוד לא הוציאו מלפפונים חמוצים בקופסאות קטנות, כמו טונה.
אני זורקת חצאי קופסאות.

• הוסף לסימניות
מעניין לבדוק אם אולי הפוך שכל כולו ישרה בנוזלים אולי הוא פחות יתפוס לבן
ועוד דבר שאפשר לבדוק זה את עוצמת הקור שיהיה במקרר במקום שפחות קר?

• הוסף לסימניות
אני שופכת את הנוזלים, מכסה את הקופסא בשקית ניילון וזה נשמר מעולה.
ואגב, גם אם זה משנה את הצבע זה עדיין ראוי למאכל.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש בעיה לאכול, גם אם זה קצת לבן.
ואם אני לא טועה זה יורד בשטיפה...

• הוסף לסימניות
אני חושב שבגדול כל מה שבקופסת שימורים מומלץ לצריכה תוך מספר ימים.
מה אומר צבע לבן?

• הוסף לסימניות
זה לא הצבע זה הטעם...:sick:

• הוסף לסימניות
לאחר נסיון: להכניס לקופסת זכוכית מעוקרת. (אני השתמשתי בקופסת זכוכית של קפה) עיקור: שופכים מים רותחים לתוך הצנצנת, מנערים קצת ושופכים את המים. מעבירים מיד לאחר הפתיחה את המלפפונים יחד עם המים לצנצנת, נשמר הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
אני שומרת בקופסא מפלסטיק
נשמר לי 3 שבועות
ולא נהיה לבן
מה שכן אולי זה קשור המקרר שלי מאד קררררררר

• הוסף לסימניות
בדוק ומנוסה: אם שומרים על הנקיון [- להוציא רק עם כלים נקיים], המלפפונים נשארים מעולים גם בקופסא המקורית, כשבועיים.

• הוסף לסימניות
לאחר נסיון: להכניס לקופסת זכוכית מעוקרת. (אני השתמשתי בקופסת זכוכית של קפה) עיקור: שופכים מים רותחים לתוך הצנצנת, מנערים קצת ושופכים את המים. מעבירים מיד לאחר הפתיחה את המלפפונים יחד עם המים לצנצנת, נשמר הרבה זמן.

אני שומרת בקופסא מפלסטיק
נשמר לי 3 שבועות
ולא נהיה לבן
מה שכן אולי זה קשור המקרר שלי מאד קררררררר

בדוק ומנוסה: אם שומרים על הנקיון [- להוציא רק עם כלים נקיים], המלפפונים נשארים מעולים גם בקופסא המקורית, כשבועיים.
בעיקור מחזיק לי חודשיים+ אפילו בשבועיים לא גומרים אצלי קופסה.

• הוסף לסימניות
עדיף לקנות את הגודל של המלפפונים החמוצים בגודל הכי קטן.
נראה לי 18-25 הכי קטן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה