דרוש מידע איך לשמור על פאות מסודרות לילדים קטנים?

• הוסף לסימניות
בעזרת מה מסדרים לילדים קטנים את הפאות מאחורי האוזניים שישארו שם, מסודרות ולא יתבלגנו?
קרם לא עוזר, מים כמובן שלא. על כל מיני ג'לים למיניהם שמענו שעושה לבן וקשה, יש מישהו שמכיר משהו טוב שמחזיק?

• הוסף לסימניות
בעזרת מה מסדרים לילדים קטנים את הפאות מאחורי האוזניים שישארו שם, מסודרות ולא יתבלגנו?
קרם לא עוזר, מים כמובן שלא. על כל מיני ג'לים למיניהם שמענו שעושה לבן וקשה, יש מישהו שמכיר משהו טוב שמחזיק
הייתי שמה קצת מרכך שיער (על השיער היבש) והיה מסודר יפה (אבל מקשה את השיער)
עד שמצאתי את הקרם שנקרא "חסידיש" (נראה לי מיועד לסלסול פאות...)
שמים טיפונת על הבוקר, לא מקשה ולא גורם שום נזק, והפאות נשארות מסודרות מאחורי האוזן עד למקלחת בערב...

• הוסף לסימניות
הייתי שמה קצת מרכך שיער (על השיער היבש) והיה מסודר יפה (אבל מקשה את השיער)
עד שמצאתי את הקרם שנקרא "חסידיש" (נראה לי מיועד לסלסול פאות...)
שמים טיפונת על הבוקר, לא מקשה ולא גורם שום נזק, והפאות נשארות מסודרות מאחורי האוזן עד למקלחת בערב...
תודה
האמת שגם את הקרם הזה ניסינו ולא עוזר ):

• הוסף לסימניות
יש לו שיער חלק וקופץ?
הייתי ממליצה על ג'ל ולדלל אותו עם מים, ככה הוא לא יהיה מדי נוקשה וגם אמור לעשות את העבודה
בהצלחהה
במקור שיער מתולתל...
ננסה תודה
יש לך המלצה לג'ל שלא עושה לבן על השיער?

• הוסף לסימניות
סרום סיליקון
נמכר בתמרוקיות (שאול תמרוקים, ליאור עדיקה ודומיהם)
זול, ועושה עבודה מעולה, ללא תופעות לוואי:)

• הוסף לסימניות
יש ג'ל שלא משאיר סימנים ומחזיק הרבה זמן וגם לא מקשה מידי מצ"ב תמונה

קבצים מצורפים

• IMG-20201109-WA0023(1).jpg
    IMG-20201109-WA0023(1).jpg
    KB 53.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
תנסי קרם שיער של ביוטיקר
עולה 10 ש''ח
בקבוק אדום מוארך וצר
זה קרם ג'ל
לא משאיר סימן
אני משתמשת לבת שלי שהיא מאד מתולתלת.
(גם לבן שמתי ויש לו פאות קטנות מאחורי האוזניים
בסוף יום כל הפאה דבוקה הייתה יוצאת לו מהאוזן:) מרוב שזה מקשה
לי אישית גיליתי שרק מים זה מה שטוב לו)
אבל בגלל שניסית
אז אני ממליצה ממש על הקרם הנ''ל.

• הוסף לסימניות
את יכולה אולי לנסות חימר לשיער זה טוב לעיצוב שיער בתסרוקות אולי זה יהיה לך טוב גם לזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה