איך לשמח אשה חולה

• הוסף לסימניות
איך אפשר לשמח אשה חולה המאושפזת במחלקה האונקולוגית בתל השומר במצב לא פשוט?
אנו זקוקים בדחיפות לרעיונות שיצליחו לשמח/להצחיק/לעודד ויתנו לה כוחות נפש להתמודד עם הכאבים הנוראים.

• הוסף לסימניות
אולי להביא איזה רב שידרוש דברי חיזוק... או אפילו לכוון אותה לצפות בהרצאה מסויימת במחשב. (יש לרב זמיר כהן ולרב פנגר הרצאות מאוד מחזקות. תלוי איזה סגנון היא ומה היא אוהבת לשמוע.)
רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
לדעתי, הכי מעודד לשוחח עם כאלה שהיו במצב כזה, ויצאו ממנו בשלום.
שלא נדע מצער,
רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
צריך להכיר את האדם כדי לדעת מה יכול לשמח אותו,
אבל בתור רעיון- הכרתי אשה חולה שארגנו לה בבית ערב שירה עם כמה בחורי ישיבות, והגיעו זמרים טובי לב (כמו דדי גראוכר) ועשו שמח.
ואולי, משהו בכיוון של איזה עשיה ונתינה, שתרגיש שיש לה מה לעזור לאחרים.
רפואה שלימה.

• הוסף לסימניות
חפשו את ההרצאה

"קריסת מערכות" של הרב פנגר
באתר הידברות

בברכת רפואה שלימה. אמן

• הוסף לסימניות
יש המון זמרים ונגנים, שמשמחים חולים.
אם נראה לך מעני'ין צרי קשר באישי, אולי אוכל לעזור לך.

• הוסף לסימניות
מאוד משנה באיזה גיל היא ומה התחביבים שלה
להזמין חברות שלה מהעבר (אם היא לא תתבייש במצבה)
לערוך ערב שירה עם בנות המשפחה.
אולי סגנון מצגת בשילוב קריוקי

העיקר שתהיה רפואה שלימה במהרה!

• הוסף לסימניות
קריאה מאד מסיחה את הדעת. אבל לא חומר דיכאוני!!
רק משעשע או אופטימי(כמו "ברצינות" של עליזה)
או ספרי מתח ארוכים(לדוגמא איסתרק, מהללאל ועוד|)

• הוסף לסימניות
המחלקה החרדית של עזר מציון תעזור בשמחה
לבקש את הרב זאב פרוינד הי"ו

• הוסף לסימניות
שימו לב שהיא מאושפזת במחלקה ולא נמצאת בבית, ערב שירה עם בנות??? נראה לי לא הכי מתאים לבת חולים.

אני חושבת שלראות את הרב לסרי שיח'י מעוד משמח, יש לו הסרטות באתר הידברות ויש גם סרטונים שלו.

• הוסף לסימניות
סיפרה לי אחת שהיתה חולה במחלה, ושכבה במצב קשה מאד, שהגיע אחד הזמרים (אני לא זוכרת את שמו) לחולה ששכב בחדר לידה, היא שכבה בבידוד, אבל שמעה אותו שר, ולאחר מכן ביקשה ממנו להכנס לחדר שלה לשיר לה, למרות שהוא היה גבר חרדי ובא למישהו אחר, הוא נכנס אליה ושר לה שירים מרגשים מאד, היא סיפרה שאחרי זה היתה צריכה לעבור טיפול קשה מאד, והרופא אמר לה: את יודעת שאת צריכה לעבור טיפול לא פשוט, למה את רגועה כ"כ? אז, היא אמרה לו, השיר שהזמר שר לי עדיין מתנגן לי בלב, ואני כל הזמן שרה לעצמי בלב....
היא אומרת לי (היום, שנים אחרי שיצאה מזה בס"ד) שהיא לא שוכחת לו את החסד שעשה איתה.
עוד משהו, רפואה שלמה במהרה!!!

• הוסף לסימניות
שרה זילברברג מגיעה לבי"ח ומשמחת , וזה נותן המון לחולות בפרט שהיא אשה . היא בטוח עושה את זה לפי ההלכה
היא גרה באשדוד
08-8647349
08-8651634

• הוסף לסימניות
אולי משהו יודע מאיפה אפשר להשיג דסקים של הופעות מצחיקות לצפיה במחשב?

• הוסף לסימניות
רפואה שלמה
אני אשמח להכין לה משהו שישמח אותה
אולי תמונה של הילדים או מישהו קרוב
כרית עם תמונה אולי עוגה עם תמונה מה שתרצי.....
תצרי איתי קשר
ורק בשמחות.....

עשיתי את זה כבר לכמה אנשים עם המחלה ל"ע
וזה מאוד נתן להם......

• הוסף לסימניות
ספרים הם בד"כ לא אופציה במצב הזה. (נורא קשה לקרוא)
ונורא תלוי באופי של כל אחד.
רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
אולי להביא לה דמות שהיא מעריכה,
מורה אהובה מהסמינר.
רבנית שהיא נהנית לשמוע הרצאות שלה.
סופרת שהיא אוהבת את ספריה.
זמרת/סטנדפיסטית.

שתהיה רפואה שלמה בעז"ה ורק בשורות טובות.

• הוסף לסימניות
שיחה עם הרב אהרן מרגלית.
הוא נותן המון כח להתמודד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;871922:
קריאה מאד מסיחה את הדעת. אבל לא חומר דיכאוני!!
רק משעשע או אופטימי(כמו "ברצינות" של עליזה)
מנסיון אישי, אכן קריאת ספרי הומור מעודדת בהחלט (נו טוף, זה הרי מוכח מדעית :cool:)
ובמיוחד הספר הנ"ל, על ב' חלקיו, עודד ועינג עמוקות נפש נכאה ז"ל, על ערש דווי.

• הוסף לסימניות
ישנה עמותת 'בית נתן' (עמותה חרדית), המתמחה בתמיכה בנשים חולות. שם גם תוכלו להוועץ בדבר דרכי הסיוע שניתן ורצוי להגיש לחולה.

http://www.beitnatan.org/heb/Home

איחולי לרפואה שלמה בקרוב ממש!

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים הסתובב סרט של יענטל בן לולו. בהחלט מצחיק ומלא הומור.
אולי יש אותו פה למישהי ותוכל להוריד אותו לג'מבו מייל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה