כללי איך לשפר ביצועים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום לכולם. אני עובד על ספר ארוך במיוחד באינדיזיין CS3, ומחפש נואשות דרך לשפר ביצועים.
הספר הוא בן 1500 עמודים של טקסט מנוקד בשני טורים. לכך אני עתיד להוסיף מילות פתיח וכו' בעזרת התוספים של הרבס.
כרגע הספר הוא במסמך אחד, בכתבה (story) אחת. כל שינוי בסגנונות לוקח דקות ארוכות או תוקע את התוכנה.
השאלה מה עליי לעשות כדי לייעל את העבודה? האם די לפצל את המסמך לכמה כתבות נפרדות? האם אני מוכרח לייצר "ספר" של אינדיזיין עם כמה מסמכים נפרדים (מאוד לא מעוניין באופציה הזו, כי היא נשמעת לי כמו מתכון לבעיות עם הפלאגינים ובכלל).
כמו כן אשמח לעצות כלליות לשיפור ביצועים של אינדיזיין. כרגע יש לי 3 ג"ב זיכרון, ומלא מקום בדיסק הקשיח. המעבד הוא core 2 duo במהירות 2 ג'גה, והמחשב הוא חלונות XP.
השאלה מופנית בעיקר למי שיש להם ניסיון בעבודה עם מסמכים ארוכים ומורכבים. תודה, דוד.

• הוסף לסימניות
מומלץ לפצל אותו לסיפורים קטנים, מה שיותר קטן -- יותר טוב.

אין צורך לעבוד עם ספר.

גם, חשוב שהכל יהיה סגנונות ולא overrides. כל מה שיש יותר overrides, זה יותר מכביד על התוכנה (בפרט בעברית, ובפרט טקסט המובא מוורד)

• הוסף לסימניות
תודה! כיצד היית ממליץ לפצל? ל-10 סיפורים? 20? 30? יש לי את הפלאגינים שלך להזרים אותם

• הוסף לסימניות
את זה אני מבין, השאלה לכמה סיפורים לפצל את זה? אני יכול בקלות לפצל את הספר ל500 סיפורים, אבל אני מניח שיש שלב שבו יותר מדי סיפורים מכבידים בעצמם על המסמך. האם כדאי לפצל ל-10, 20 או 30 סיפורים?

• הוסף לסימניות
לא. מה שיותר סיפורים, יותר טוב...

• הוסף לסימניות
אם משתמשים בcolumn flow זה ממילא יוצר סיפורים נפרדים, נכון?

• הוסף לסימניות
אגב, שמתי לב שאינדיזיין משתמש רק ב-50% מהCPU. יש דרך לגרום לו להשתמש ביותר? או שהוא לא תומך בשתי ליבות?
וגם, הוא משתמש הרבה בPAGE FILE למרות שיש לי ג'גה זיכרון פנוי. יש דרך לשכנע אותו להשתשמש בRAM ולא בPAGE FILE?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvdhll;271014:
אם משתמשים בcolumn flow זה ממילא יוצר סיפורים נפרדים, נכון?
לא. Column Flow לא שובר סיפורים/כתבות...

• הוסף לסימניות
אני מסכים עם העצה לחלק לסיפורים. זה מאוד משפר את הביצועים מנסיון.
לעומת זאת, כשמחלקים לסיפורים, צריך להיות עירני לאפשרות של overset text בסוף כל אחד מהסיפורים. זה בקלות קורה.

• הוסף לסימניות
עצה שקיבלתי פעם מהרבס:
לבטל תצוגה ממוזערת בחלונית PAGES. עוזר מאוד

• הוסף לסימניות
מנסיוני- מספיק למזער את חלון הדפים לצורך כך.

• הוסף לסימניות
תגידו, בתג זה גם ככה?
כי אם לא, אני קונה תג בהקדם... האיטיות של אינדיזיין פשוט נוראה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;470610:
תגידו, בתג זה גם ככה?
כי אם לא, אני קונה תג בהקדם... האיטיות של אינדיזיין פשוט נוראה.

תג הרבה הרבה יותר מהיר, אבל שיטת העבודה שלו שונה לגמרי.

• הוסף לסימניות
לפצל למספר קבצים
שבכל מסמך כתבות נפרדות
(לא סטורי אחד ארוך)
לעבוד עם סנפינג וספריה
כל הקבצים פתוחים
וכל שינוי גורף נעשה בכולם בו זמנית
בהפרדה של שיפט טאב
אין צורך לעשות book

המלצה נוספת לשדרג לחלונות 7

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורד;470622:
וכל שינוי גורף נעשה בכולם בו זמנית
הכוונה לחיפוש והחלפה, נכון?

נכתב ע"י ורד;470622:
בהפרדה של שיפט טאב
אין צורך לעשות book
מה זו הפרדה של שיפט טאב?

תודה.

• הוסף לסימניות
הבעייה פיצול "כתבות" או "סטוריס" היא שמספרי הערות שוליים מתחילות ממספור חדש.
נתי, על איזו גרסה של אינדזיין אתה עובד?
האם מופעלת אצלך ה"פרף לייט"?
יש עוד כמה דברים ב"פרפנטס" שיכולים לשפר את הביצועים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיליון;470758:
הכוונה לחיפוש והחלפה, נכון?

החשש שלנו בפרוק ספר
הוא לחוסר אחידות שנגרם משכחה
ברגע הראשון הספר מועמד כולו בצורה אחידה
וכשיש שינויים, צריך לזכור לעשות את השינויי בכל ההקבצים
לכן ההמלצה שלי היא לעשות כל שינוי בו זמנית בכל הקבצים
גם שינויי פונט צבע או עיטור

לא שייך כמעט לעמד ספר בקובץ אחד
אלא א"כ מדובר בספר קודש של פחות מ300 עמוד
לכן המלצתי לעבוד עם סנפינג

כבר קרה לי שהייתי צריכה לשנות מספור במאסטרים
יצרתי סנפינג
גררתי אותו לשולחן עבודה
והכנסתי אותו עם אלט לכל המאסטרים
ובכמה רגעים הכל היה מסודר
(כעין תחליף לאלט שיפט קונטרול V)

נכתב ע"י גיליון;470758:
מה זו הפרדה של שיפט טאב?

תודה.

הפרדה בין מסמכים פתוחים בתוכנה

• הוסף לסימניות
ורד, מה זה סנפינג?
ולמה לא לעבוד עם בוק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה