כללי איך לשפר???

• פותח הנושא YAELJ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לקראת סיום קורס פוטושופ (בפרוג כמובן...) נתבקשנו ליצור תמונה בלתי הגיונית-
אשמח להערות/הארות וכיצד לשפר

• הוסף לסימניות
לא לשפר להשאיר כך

• הוסף לסימניות
תנסי לעשות שהגביע טיפה נוטה שמאלה או ימינה, ולא כשהוא ישר כל כך...

• הוסף לסימניות
רעיון ענק!!! ביצוע משגע.

• הוסף לסימניות
אולי שהגולש מציד ימין יראה טיפה שוקע בקצפת

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
הצריבה של הגלידה לא מושלמת, העיגול למעלה בתוך הגלידה חייב שיפוץ

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ורעיון מוצלח
נראה לי שצריך לשפר את הצריבה של הגלידה בחלקה העליון. והייתי מוסיף עוד אלמנטים ברקע התחתון של התמונה (אולי עננים או נוף - הכחול נראה קצת מלאכותי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו בר אוריאן;582028:
עבודה יפה ורעיון מוצלח
נראה לי שצריך לשפר את הצריבה של הגלידה בחלקה העליון. והייתי מוסיף עוד אלמנטים ברקע התחתון של התמונה (אולי עננים או נוף - הכחול נראה קצת מלאכותי)

מה למשל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YAELJ;582032:

למטה מאחורי הגלידה אולי הייתי שם הרים ירוקים או מושלגים (האמת שזה במבט ראשון די הזכיר לי את הפרסומות לפלאלפון שגם יוצרים עולם דמיוני כזה בתמונות שלהם) או שתהייתי משתמש במברשות עננים ומצייר קצת עננים על גביע הגלידה עצמו כדי לתת תחושה תלת מימדית ומציאותית יותר, כאילו הגביע עולה לשמים. מה שנראה לך.. אפשר להתפרע עם תמונות מהסוג הזה..

• הוסף לסימניות
יפה מאד רק לשפץ קצת את הצריבה.

• הוסף לסימניות
יעל, רעיון נהדר, כמו שהאירו לפני-רק לשפר את הצריבה ולשנות מעט את הרקע ע"י הוספת עננים או נוף כלשהוא.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הרעיון!!
הביצוע מוצלח מאד, כמו שאמרו קודמי כדאי לשפץ את הצריבה בחלק העליון של הגלידה, ואולי כדאי להוסיף ענן או שתיים למטה בגביע שיעשה את האוירה יותר מודגשת.

• הוסף לסימניות
איך עכשיו?

• הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
WOW איזה רעיון מוצלח!!!!

מדהים!!!!

• הוסף לסימניות
רעיון- מדהים!
ביצוע- מעולה!!!!!

• הוסף לסימניות
רעיון מיוחד (אולי כדאי להקטין מעט את הדמויות

• הוסף לסימניות
ממש מקסים!
לי במבט ראשון הפריע המגוון של הכיווני אור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה