כללי איך לשתול תמונות בקובץ פידיאף מרובה עמודים?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
צריכה עזרה דחופה
אני מנסה כבר שעה לשתול תמונות בקובץ פידיאף מרובה עמודים.
כל מה שניסיתי (להעביר לאילוסטרייטור, לאינדזיין לוורד) כשל באופן מוחלט, כי הטקסט שהוספתי במכונת כתיבה באקרובט מתקבל מטושטש מאוד. לא יודעת למה.

אולי בכל אופן יש דרך להוסיף תמונה ישירות בפידיאף? (אקרובט פרו 9)

תודה

• הוסף לסימניות
תגדירי את התמונות שיפתחו כקבצי PDF ואז תוכלי להוסיף עמודים כרצונך

• הוסף לסימניות
אני צריכה שהתמונות יכנסו לתוך העמודים הקיימים. לשתול אותם במקומות מסויימים.

• הוסף לסימניות
אין בעיה, תעשי הוספה אחרי עמוד ... תכתבי את מס' העמוד ושם יתווסף לך התמונה

• הוסף לסימניות
לא, לא,
הכוונה היא להכניס תמונה בגודל 5*3 לתוך העמוד עצמו, במקום מסויים.
האמת שאני התייאשתי, אבל אם יש מישהו שבכל אופן יש לו רעיון - אשמח. זה עדיין יכול לעזור לי.

• הוסף לסימניות
באינדיזיין התצוגה לא טובה אבל כשסוגרים ל-PDF רואים הכל ברור

• הוסף לסימניות
תודה
אבל נראה לי שאני אחרי כל הנסיונות של שילוב של תוכנות אחרות.
בהדפסה זה יוצא מטושטש. ניסיתי.

• הוסף לסימניות
אולי למחוק את הטקסט שהוספתם באקרובט ולכתוב אותו מחדש באינדיזיין?
עכ''פ בפיטסטופ אפשר למקם קבצים חיצוניים על מסמך PDF

• הוסף לסימניות
תודה
ההצעה הראשונה לא מעשית, כי זה הרבה טקסט, בהרבה תיבות טקסט.
וההצעה השניה - מה זה פיטסטופ? נשמע מעניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה