בדקתי, לא מצאתי משהו זול אבל אולי המומחים כאן ימצאו..תבדקי באלי אקספרס
@פנינה ריימונד
תודה! אני אקפוץ למקסטוק. מסגרת בגודל הזה עלתה 15?לאחרונה חיפשתי הרבה גם בעלי. הכי זול מצאתי במקסטוק או בחנויות הסטוק. מצאתי בערך ב-15 למסגרת.
אם התמונות קשורות אחת לשניה אפשר לייחד להן קיר ולתלות בצורה יפה אפילו עם צבע כהה בקיר.
אם את מפזרת בחדרים, התאימי לצבעי החדר.
אם עדיין יקר לך אפשר לקנות בזול קנווס עם עובי ולהדביק עליו ולצבוע את העובי. כבר ראיתי כזה גודל באזו 10.9 צריך רק לחפש.
אם אני לא טועה זה היה הגודל הזה. במקס יצירה באזור התעשיה של בני ברק.בדקתי, לא מצאתי משהו זול אבל אולי המומחים כאן ימצאו..
תודה! אני אקפוץ למקסטוק. מסגרת בגודל הזה עלתה 15?
איפה ראית קנבס זול? נשמע לי שיכול להיות אפילו יפה יותר מהמסגרת, יכול להיות?
את מחפשת מסגרת בעצם?עשיתי הרבה תמונות יהלומים, מחפשת רעיון איך לתלות אותן בבית.
מסגרות מאד יקרות (לא מצאתי בפחות מ30 ש"ח לאחת, ויש לי המוןן) וגם תופס הרבה מקום על הקיר..
רוב התמונות בגודל 30X40, יש גם יותר גדולות.
אשמח לרעיונות! תודה!
לקח לי זמן למצוא מילות מפתח...תבדקי באלי אקספרס
@פנינה ריימונד
וואי אלופה את!לקח לי זמן למצוא מילות מפתח...
זו ערכה מיוחדת ליצירות יהלומים
![]()
13.13₪ 30% OFF|DIY יהלומי ציור בד מסגרת תמונה מסגרת יהלומי רקמת בית תפאורה תליית תמונה ציור תמונה אחסון קולב|תפירת צלב בצבעי יהלום| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
![]()
יש גם ערכה לקנבס
![]()
ערכות לפוסטר:
![]()
1.81₪ 96% OFF|מסגרת עץ 11 100cm מגנט מסגרת קליפ מסגרת DIY עץ תמונה מסגרת קולב טבעי ציור בד פוסטר אמנות מלאכת עיצוב בית| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
הכל פחות מהמחיר שציינת
ק.ש.
הוו! בדיוק מה שחיפשתי!
זה ממש DIYזה בעצם רק מסגרת העץ שעליה מהדקים את היצירה?
הפאזל כבר מודבק?נראה לך יכול להתאים גם לפזלים? (או שתמצאי לי משהו אחר שמתאים)
לא מודבק.הפאזל כבר מודבק?
אז יאללה בואי נושיע אותם חחלא מודבק.
מונח על קרטון ביצוע מתחת למיטות בחדר שינה...
יש לי 3 פאזלים שמחכים לישועה![]()
יש לך קישור לזה לגודל 25x 35?
ק.ש.יש לך קישור לזה לגודל 25x 35?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים