כללי איך לתמחר?

• הוסף לסימניות
דעתכם חשובה לי
לקוחה רוצה ממני הפקה של 50 ספרי מחזור לכיתה ו' כולל עיצוב הכריכה והבאה לדפוס
אני אמורה גם לצלם את הילדים והמורים (תמונות פנים 50, במספר)
עיצוב הדף: אני מעצבת תבנית אחת פחות או יותר שהתמונה של הילד בצד וליד מלל וסמלים שונים (את המלל אני מקבלת מוקלד ) בכול דף דרושים שיניים קלים לפי המלל
כמה אני צריכה להרויח על כל חוברת?

• הוסף לסימניות
זו עבודה עם כאב ראש לא קטן. מה גם שיש כאן את נושא ומחיר הבאה לדפוס.
כל זמן שאין לך תשובות מהדפוס, את לא יכולה לקבוע מחיר ואח"כ לספוג את הנזקים.
תפרידי בין זמן העבודה שלך לבין עלויות ההדפסה.
בנוסף קחי לעצמך מרווח ביטחון.

תמחור והמחרה זה דבר שגם גדולים נופלים בו.
קובעים מראש מחיר X מתוך ביטחון שהולכים להרוויח כאן הרבה כסף, עד שמגלים שעוזרת בית הרוויחה יותר...
תעשי חישוב לעצמך, שגם בתור אחת בלי ניסיון שמגיעה עם ציוד! צריכה להרוויח מינימום כ50 ש"ח לשעה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לפי דעתי תחלקי את זה לפי כל עבודה שאת עושה- הצילום בנפרד, עריכה של התמונות - במידה ויהיה צורך, עיצוב כריכה בנפרד, עיצוב כל עמוד (מחיר לעמוד), מחיר על ההבאה לדפוס.
כך יותר קל לחשב.
עדיף לסכם את הרווח הגלובלי ולא לפי כל חוברת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה