איך לתקן מערכת קבצים באון קי?

• הוסף לסימניות
הייתי באמצע להחליף מערכת קבצים מfat32 לntfs, ובאמצע המחשב נתקע, ועכשיו האון קי מזוהה במחשב כאות בלבד, וללא אפשרות לתקשר איתו (רואים אות נוספת ב'מחשב', אך אי אפשר להיכנס ולא כלום).
ניסיתי לסדוק עם תוכנת שיחזור מקצועית, והיא מצאה המון קבצים (כנראה קבצים שהמחשב השתמש בהם להמרה לNTFS).
אני מאמין שצריך להיות תוכנה למחיקת כל הקבצים ולבנייה מחדש של מערכת הקבצים.
מישהו מכיר?
תודה.

• הוסף לסימניות
זה לא בדיוק עוזר, אני ניסיתי בכל מיני דרכים בתוכנה הזו, אבל לדאבוני לא הלך.
יש משהו אחר?

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיודע על עוד פיתרון?

• הוסף לסימניות
לא משנה עם איזה תוכנה אתה הולך להשתמש לפני הכל תגבה את כל הדיסק עם dd, כי במידה ואחת התוכנות תמחק את הכל או תשחית את המידע שיהיה לך אפשרות לחזור לנקודת ההתחלה.

• הוסף לסימניות
יש למישהו עוד רעיון? זה מאד דחוף.

• הוסף לסימניות
לא הבנתם אותי. אני לא צריך לשחזר אלא לתקן את האון קי עצמו. תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;864351:
לא הבנתם אותי. אני לא צריך לשחזר אלא לתקן את האון קי עצמו. תודה.

לא הבנו שזה תיקון של הדיסק
גם לא מובן אפה בדיוק הבעיה שלך ברכיב

בגדול עם הבעיה בערכת שבבים שלו
תוכל לנסות טיפול בחידוש הגדרות רכיב הציפסט
קיימות מספר תוכנותיעודיות במערכת Windows שיעזרו לזהות את הציפסט כגון ChipGenius או HS2.0_Utility_LFormat או LLFsetup.2.36.1181
ולאחר מכן תוריד את הגדרות הציפסת המתאים ותעדכן אותו

במידה והינך טוב בלינוקס השמיים הם הגבול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;865111:
אני באמת נראה לך כזה קלוץ?

מכל התגובות לא הבנתי מה שאתה רוצה

בהתחלה אני ראוה שאתה רוצה לשחזר

בסוף אתה אומר זה לא, אני לא צריך לשחזר את החומר, רק לתקן את אונקי שיעבוד לNTFS

אז זה גם לא, אז תכתוב ברור מה אתה רוצה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה