דרוש מידע איך מאחסנים שקיות פלסטיק?

• הוסף לסימניות
אשמח לרעיון איך לאחסן אותם בתוך מגירה שקיות פלסטיק של חנויות לשימוש חוזר של יהיה בלגן
תודה

• הוסף לסימניות
יש מתקן שקונים שנתלה על דלת הארון מבפנים

לי בפועל יש בארון מתחת לכיורים קופסאת איקאה לשקיות גדולות מבד לקניות וכד'
ועל הדלת מבפנים יש לי את המתקן של השקיות המרשרשות + שקית בד קטנה עם שקיות מקופלות

• הוסף לסימניות
קונים באיקאה את המתקן שנצמד לדלת מבפנים בארון תחת הכיור, וכשמתמלא קונים חדש ושמים תחת הכיור השני. כששוב מתמלא - בשביל זה יש תחת כל כיור 2 דלתות. העיקר לא לזרוק שקיות!

• הוסף לסימניות
לשקיות נילון יש לי את המתקן של איקיאה
התכוונתי לשקיות פלסטיק

• הוסף לסימניות
את השקיות האיכותיות ליישר ולשים מתחת למזרון של איזה מיטה יוצא כמו חדש וגם נשמר.

• הוסף לסימניות
יעדתי מגירה במטבח
מקופלים יפה שקיות הבד הגדולות והחזקות
ושקיות הפלסטיק הממותגות, מחולקות לפי גדלים

• הוסף לסימניות
אצלי במגירה בחדר שמחולקת ל3 לפי גדלים

• הוסף לסימניות
20180221_164352_HDR.jpg אני אחרי שנים של חיפוש פתרון מוצלח לשקיות פלסטיק, השנה עשיתי כך: מוצלח ביותר ברוך ה'

• הוסף לסימניות
ומה עם שקיות מרשרשות?
מחפשת רעיון למשהו גדול שנתלה על קיר עם פתח גישה תחתון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה