אופיס 365 איך מאלצים את וורד לכתוב בפונט שונה מפונט המסמך?

• הוסף לסימניות
יש לי מסמך שכתוב בפונט X, ואני מעונינת להעיר עליו הערות שיהיו ניכרות בפונט שונה, ובכל מקום שאניח את הסמן ואתחיל לכתוב הוא יכתוב לי בפונט השונה, ולא ימשיך בפונט הקיים.
כיצד עושים את זה?
תודה!

• הוסף לסימניות
אפשר ליצור סגנון (תו) ולאחר שמניחים את הסמן במקום הרצוי ללחוץ על הסגנון ואז מה שכותבים יהיה בפונט שמוגדר בסגנון.

• הוסף לסימניות
אם מחליפים את הרווחים לגופן שונה, כל מה שיכתבו אחרי רווח יהיה שונה (כשמגיעים מכיוון הרווח).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד|אסתי;1395418:
אפשר ליצור סגנון (תו) ולאחר שמניחים את הסמן במקום הרצוי ללחוץ על הסגנון ואז מה שכותבים יהיה בפונט שמוגדר בסגנון.

תודה. אני מחפשת בלי לעשות שום פעולה קודם הכתיבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1395427:
אם מחליפים את הרווחים לגופן שונה, כל מה שיכתבו אחרי רווח יהיה שונה (כשמגיעים מכיוון הרווח).

תודה. חשבתי על משהו יותר מובנה בוורד, ולא "קומבינה" [במובן החיובי של המילה...]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1395428:
תודה. אני מחפשת בלי לעשות שום פעולה קודם הכתיבה.

זו פעולה חד פעמית במסמך ומאוד פשוטה (לעשייה ולתפעול).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1395397:
יש לי מסמך שכתוב בפונט X, ואני מעונינת להעיר עליו הערות שיהיו ניכרות בפונט שונה, ובכל מקום שאניח את הסמן ואתחיל לכתוב הוא יכתוב לי בפונט השונה, ולא ימשיך בפונט הקיים.
כיצד עושים את זה?
תודה!

עיין בקטלוג שבחתימה שלי, תמצא שם תוסף לוורד שנקרא "מחליף גופן אוטומטי" והוא נבנה בדיוק למטרה זו, בלחיצה אחת מפעילים את התוסף, כל זמן שהתוסף מופעל כל מה שתקליד במסמך יקבל את הגופן שבחרת ולא הגופן שמסביב להקלדה, בסיום העבודה כולה לחיצה אחת והתוסף מפסיק לעבוד.

כך תוכל לעצב מסמכים עם הערות וביאורים בין המילים בדומה לגמ' שוטנשטיין, כאשר הינך מרוכז בכתיבת הפירוש בלבד בלא להסיח דעת להחלפת גופן כל רגע.

בתמונה המצורפת רואים את התוסף בסרגל של וורד, וכן את תיבת הדו-שיח להגדרת גופן שבו יעוצבו הביאורים.
שימו לב שיש שלושה לחצנים למעבר מהיר בין גופן לגופן שימושי כאשר יש כמה סוגי ביאורים שכל אחד מעוצב בגופן שונה, [סידור כוונת הלב עוצב בסגנון דומה].

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 37.1 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה