- הוסף לסימניות
בעלי חתך עם מסור. אמר שזה לא מסובך...הם אמרו לי שהם לא חותכים
זה מסובך לחתוך?
יש לך תמונה של זה?
ככה זה נראה. זה 2 גדלים והקטן לא מוצלח.
בעלי חתך עם מסור. אמר שזה לא מסובך...הם אמרו לי שהם לא חותכים
זה מסובך לחתוך?
יש לך תמונה של זה?
וואי וואי וואי!!!בעלי חתך עם מסור. אמר שזה לא מסובך...
ככה זה נראה. זה 2 גדלים והקטן לא מוצלח.
חחח תודהוואי וואי וואי!!!
איזה ארגון!!
אהבתי מאוד
איך הכל מסודר אצלך
ועם סלסלות למעלה...
אולי תבואי לארגן אצלי גם? אפילו עבר פסח ועדיין לא מסודר לי
נראה ממש יפה ונח
איך זה אדום מלא? אמרת שריססת צבע,לא?
אולי תמכרו כאלה מתקנים לקשתותחחח תודה
בהחלט מומלץ לסדר את הפינה הזאת פרפקט (ואצלי כולל איורים ללא קוראות עדיין) כי הילדות מבלגנות הרבה בבחירה.. אז עדיף שיהפכו קופסא אחת ואז נחזיר את כולה בשלמות...
בעלי הפרפקציוניסט ריסס גם מבפנים
שלא יישאר זכר לביוב
נשקול...אולי תמכרו כאלה מתקנים לקשתות![]()
ירושליםנשקול...
איפה את גרה? אולי נייצר לך אישית
אבדוק ואעדכן אותך.ירושלים
אני רוצה קצת יותר גדול
לא אכפת לי חצי מטר
יש להם מלא קשתות
פשוט תבדקי מה הרוחב,אולי אפשר לקנות את זה לקשתות?
![]()
0.53US $ 28% OFF|Foldable Underwear Drawer Organizers Dividers Closet Dresser Clothes Storage Organizer Box For Bras Scarves Ties Socks Boxes|Storage Boxes & Bins| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
צפה בקובץ המצורף 1128626
נראה לי ממש מתאים
לא?
הזמנתיפשוט תבדקי מה הרוחב,
ותמדדי מה הרוחב של הקשתות+-
הגיע תוך שבועיים!!!!הזמנתי
אם יהיה נח ויעיל אני אשתף...
זהו, הגיעו מים עד נפש....
הקשתות נשברות, הסיכות מתפרקות, וזה במקרה הטוב. במקרה הפחות טוב הם לוקחות רגלים ונעלמות...
יש עצה?
איך אתם מאחסנים את הקשתות והסיכות לשיער?
הבו רעיונות ברי יישום!
מעמד מושלם לקשתות !!! יכול להיכנס לתוך המגירה
1000+ רכישות
צפה בקובץ המצורף 1689397![]()
Transparente Acryl Hohl Haar Hoop Lagerung Rack Haushalt Lagerung Ausrüstung Box Verpackung 1pc - AliExpress 15
רעיונות נוספים לאחסון קשתות
צפה בקובץ המצורף 1689401![]()
Haushalt Haar Schleife Kopf Seil Lagerung Rack, Nicht Stanzen Multifunktionale Haken, Schlafsaal Nahtlose Lagerung Rack - AliExpress 15
צפה בקובץ המצורף 1689402![]()
Hängende Wand Stirnband Halter Für Frauen Mädchen Filz Stirnbänder Organizer Haar Bogen Lagerung Haarnadeln Haar Zubehör Display-ständer - AliExpress 36
צפה בקובץ המצורף 1689403![]()
Skalierbare Wand Haar Seil halter Rack Mehrzweck Schmuck Halskette Armband Veranstalter Stand Wand Schlüssel Stoff Tasche Kleiderbügel Haken - AliExpress 15
צפה בקובץ המצורף 1689404![]()
Haar bügel Veranstalter Haarband Stirnband Ständer Wand lager regal Stirnband Wand halter - AliExpress 36
ק"ש
@ali-li אשמח להבין איך זה נכנס למגירה אם יש לכם תמונה להמחשה אולי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים