כללי איך מבטלים את זרימת המלל האוטומטית?

• הוסף לסימניות
כאשר אני טוענת מלל עודף מתיבת הטקסט ומקשרת אותו לתיבה נוספת, אינדיזיין מבצעת Auto flowing text וכתוצאה מכך מוסיפה עמודים לכל המלל. אני מעוניינת לעשות את זה ידנית, כיון שהוספת העמודים דוחה את המלל הנוסף הקיים בעמודים אלה ומוסיפה באמצע עמודים לפי הצורך.
תוספת הסבר:
זהו מסמך מורכב. יש בו עיצוב שונה בחלק הימני והשמאלי וכל צד יש בו תיבות מלל שונות במיקום ובגודל, בעלות תוכן שונה לימין ולשמאל. חלוקת הדף אינה באמצע כך שאי אפשר לבנות את זה בדפים נפרדים צמודים ולא בחלוקה לטורים.
אני מעוניינת להוסיף מלל בצד אחד, אבל ללא הוספת עמודים באמצע אלא שידחוף את כל המלל קדימה ואת המלל שבצד השני ישאיר ללא שינוי בעמוד שהיה. מה שקורה שנוספים לי עמודים והצד השני שלהם נשאר ריק.

• הוסף לסימניות
Alt+Shift בזמן הזרמת הטקסט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל חסיד;833765:
כאשר אני טוענת מלל עודף מתיבת הטקסט ומקשרת אותו לתיבה נוספת, אינדיזיין מבצעת Auto flowing text וכתוצאה מכך מוסיפה עמודים לכל המלל. אני מעוניינת לעשות את זה ידנית, כיון שהוספת העמודים דוחה את המלל הנוסף הקיים בעמודים אלה ומוסיפה באמצע עמודים לפי הצורך.
תוספת הסבר:
זהו מסמך מורכב. יש בו עיצוב שונה בחלק הימני והשמאלי וכל צד יש בו תיבות מלל שונות במיקום ובגודל, בעלות תוכן שונה לימין ולשמאל. חלוקת הדף אינה באמצע כך שאי אפשר לבנות את זה בדפים נפרדים צמודים ולא בחלוקה לטורים.
אני מעוניינת להוסיף מלל בצד אחד, אבל ללא הוספת עמודים באמצע אלא שידחוף את כל המלל קדימה ואת המלל שבצד השני ישאיר ללא שינוי בעמוד שהיה. מה שקורה שנוספים לי עמודים והצד השני שלהם נשאר ריק.
אם הבנתי את שאלתך, ניתן לבטל הזרמת מלל אוטומטית בהעדפות: CTRL K תפריט הTYPE
להוריד את SMART REFLOW :V---

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה