צריך לעדכן גם את לשכת התעסוקה וגם את ביטוח לאומי.כי את המיילים מקבלים מלשכת התעסוקה
ואת הסכומים מביטוח לאומי?
שמעתי שם כזה סיפור בדיוק.אולי מישהו פונה לתכנית יהיה בסדר?
ו...?שמעתי שם כזה סיפור בדיוק.
בסיפור הזה דאגו לקשר אותה עם ביטוח לאומי ע"מ להחזיר להם את הכסף.ו...?
היום שילמתי את חובי (אבטלה-חל"ת-קורונה) בסך כמה אלפי שקלים!!!לפני פסח קיבלו כל המגישים תביעה לדמי אבטלה 2000 ש"ח.
אחרי פסח קיבלתי הודעה שתביעתי נדחתה ואיני זכאית לקבלת דמי אבטלה.
כאשר נכנסתי לחשבוני האישי בביטוח לאומי נדהמתי לגלות שמצוין שם שיש לי חוב של 2000 ש"ח, ז"א, אני צריכה להחזיר את דמי האבטלה שקיבלתי.
1. איך יכול להיות שנותנים לבנ"א כסף בלי להודיע מראש שיש אפשרות שיצטרך להחזיר ואח"כ מחייבים להחזיר?
2. איך יכול להיות שלא קיבלתי שום הודעה על החוב ונתוודעתי אליו רק במקרה כשנכנסתי לאתר?
3. האם יש דרך לבטל את החוב?
אשמח לכל מידע בענין והאם עוד מישהו נפגש בכזה מין דבר....
תודה.
צריך לעדכן גם את לשכת התעסוקה וגם את ביטוח לאומי.
היום שילמתי את חובי (אבטלה-חל"ת-קורונה) בסך כמה אלפי שקלים!!!
למיטב ידיעתי ואחרי בירור רציני עם מבינים בתחום, אין דרך לבטל את החוב.
או שזה ילקח מהבנק ללא הודעה מוקדמת ביום מן הימים, או שזה יתחיל לצבור ריביות וכל מה שתצטרכו לקבל מב"ל בעתיד ירד מהחוב הזה - לא תקבלו!
מוטב לשלם ומהר לפני הריביות.
אם יש לכם אשראי ניתן לשלם כאן:
אם אין לכם אשראי תנדנדו לב"ל באתר ובטלפונים שישלחו לכם שובר תשלום לבנק.המוסד לביטוח לאומי,תשלום חוב גמלת יתר,פרטי בעל החוב
b2b.btl.gov.il
בהצלחה!
ניסיתי לשלם עכשיו את חובי ע"ס אלפי שקלים דרך הקישור
אך התשלום לא אושר כי לא רשום לי חוב
כנראה נגזר עלי להמשיך לרדוף אחריהם
כדי שיואילו לקבל ממני את הכסף
בעלי הציע שנלווה את הכסף, על תנאי שיוחזר ברגע שנזדקק לו ע"מ להחזיר לב"ל
אבל אני רואה כאן שהסכום עלול לצבור ריביות, ומעדיפה להפטר ממנו בהקדם
כתבת שעידכנת את לשכת התעסוקה במייל שקיבלת
אבל לא כתבת שעידכנת באתר של בי"ל שחזרת לעבוד.
יש שם ממש בעמוד הראשי אופציה לעדכון ממש פשוט.
אחרי שתעדכני, אולי ייקח להם קצת זמן, ואז תוכלי לראות את החובות שלך
בהצלחה
צפה בקובץ המצורף 715720
צפה בקובץ המצורף 715721
את פשוט מעדכנת בביטוח לאומי שהעסק סגור (רק ביטוח לאומי) ואז תקבלי גם חל"ת וגם מענקי עבודה לעצמאים.קופצת על האשכול
לא קיבלתי אבטלה מביטוח לאומי כי הייתי גם שכירה וגם עצמאית
מתחילת הקורונה לא עבדתי כעצמאית כלל ופיטרו אותי מהשכירה
קיבלתי רק את המענקים של העצמאים
האם זה נקרא הכנסה שמונעת הבטלה?
תבדקי ב"מכתבים" יכול להיות ששלחו לך מכתב או שהוא מופיע לעת עתה באתר ובו הודעה על החוב. בסוף המכתב אמור להיות שובר לתשלום של החוב אם את לא רוצה לצבור ריביות מיותרותלפני פסח קיבלו כל המגישים תביעה לדמי אבטלה 2000 ש"ח.
אחרי פסח קיבלתי הודעה שתביעתי נדחתה ואיני זכאית לקבלת דמי אבטלה.
כאשר נכנסתי לחשבוני האישי בביטוח לאומי נדהמתי לגלות שמצוין שם שיש לי חוב של 2000 ש"ח, ז"א, אני צריכה להחזיר את דמי האבטלה שקיבלתי.
2. איך יכול להיות שלא קיבלתי שום הודעה על החוב ונתוודעתי אליו רק במקרה כשנכנסתי לאתר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים