כללי איך מבטלים מיספור לעמוד ראשון/בודד באינדיזיין??

• הוסף לסימניות
תודה, יעזור לי....

• הוסף לסימניות
מתחילים בעמוד שני את המספור ושם אומרים שיתחיל ממספר אחד

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת?? את המיספור עשיתי במסטר
וכרגע כשאני מוסיפה עמוד ראשוני (בלי מסטר) - אוטומטית העמ' השני מתחלף לי למס' 2

• הוסף לסימניות
נראה לי CTRL + SHIFT ּ+L + ALT מבטל את הנעילה של המאסטר . תעמדי על העמוד הנ"ל, תבטלי את נעילת המאסטר ותמחקי את מה שאת רוצה.
רגע בעצם מה הבעיה. את אומרת שעשית את העמוד הראשון בלי מאסטר, אז מה הבעיה, בעצם?

• הוסף לסימניות
אוטומטית העמ' השני מתחלף לי למס' 2
ברור
כך ראוי וכך צריך להיות
עמוד 2 הוא עמוד אחורי של עמוד ראשון, הוא לא יכול לעולם להתחיל במספר 1....

אלא א"כ רוצים שעמוד 3 יתחיל במספר 1, ואז עושים כמו שאמר עמירם יוסף.

• הוסף לסימניות
עמ' ראשון הוא כמין כריכה פנימית, אני לא רוצה שיהיה ממוספר - אין בעיה להוריד ממנו מספור
אבל העמ' הבא (כביכול הראשון) מקבל מס' 2 וברצוני שיקבל מס' 1 למרות שבעימוד הוא השני....

• הוסף לסימניות
אם את מתכוונת לפרוצס אז זה בקובץ נפרד, תסברי בדיוק או תראי בדיוק מה רוצה שנוכל להבין ולעזור

• הוסף לסימניות
נכנסים לאפשרויות מספור בלחצן ימני על העמוד בחלונית. שם מגדירים שיתחיל מספור מהעמוד השני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה