כללי איך מבטלים מש (mash) באילוסטרייטור?

• הוסף לסימניות
יש לי צורה באילוסטרייטור שהמילוי שלה הוגדר כמש ואני מעוניינת למלא אותה בצבע חלק ואחיד.
איך ואיפה מבטלים את הגדרת מילוי המש?

• הוסף לסימניות
טוב, שאלה אחרת...
יש אפשרות לעשות נקודות שקופות במש?

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לבטל mesh אלא אם יש לך עוד פעולות אחורה.
את יכולה לשכפל במקום את הפריט ע"י
object
path
offset path
לתת 0 בערך ההזזה.
ואז תקבלי פריט חדש כמסלול.

על נקודה שקופה בmesh לא ידוע לי,
הנקודה מקבלת כל צבע לפי הסביבה שבה את מניחה אותה או בצביעה לפי צבע שתבחרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;967041:
אין אפשרות לבטל mesh אלא אם יש לך עוד פעולות אחורה.
את יכולה לשכפל במקום את הפריט ע"י
object
path
offset path
לתת 0 בערך ההזזה.
ואז תקבלי פריט חדש כמסלול.

על נקודה שקופה בmesh לא ידוע לי,
הנקודה מקבלת כל צבע לפי הסביבה שבה את מניחה אותה או בצביעה לפי צבע שתבחרי.

תוכנה משוכללת. שאפו.
גג על גג על גג בשביל לבטל מש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;967019:
טוב, שאלה אחרת...
יש אפשרות לעשות נקודות שקופות במש?

ברור שאפשר.
בוחרים את הנקודה הרצויה, ובחלון שקיפות (Shift+Ctrl+F10) נותנים לזה Opacity נמוך או 0

• הוסף לסימניות
ונתנו, עוד לפני ששאלתי ניסתי את האופציה המחוכמת הזו, אבל - גם כשאני מזיזה את הסמן ל-0 הוא מחזיר את השקיפות ל-100 - בקיצור - לא נותן לעשות את הנקודה שקופה...

לגבי הצורה שרציתי למלא בצבע חלק, יצרתי אותה מחדש עם כלי הציפורן - וזה יצא פחות עבודה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;967808:
ונתנו, עוד לפני ששאלתי ניסתי את האופציה המחוכמת הזו, אבל - גם כשאני מזיזה את הסמן ל-0 הוא מחזיר את השקיפות ל-100 - בקיצור - לא נותן לעשות את הנקודה שקופה...

לגבי הצורה שרציתי למלא בצבע חלק, יצרתי אותה מחדש עם כלי הציפורן - וזה יצא פחות עבודה...
אני משתדל לבדוק לפני שאני כותב...

קבצים מצורפים

• 105.jpg
    KB 282.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אני בכלל לא מבין את כל הדיון המפולפל כאן [אף שונתנו ודאי צודק, כפי שיכול כל אחד לברר ולבדוק]!
הרי הרצון כאן הוא למלא את הצורה בצבע חלק ואחיד, אז פשוט צריך לבחור את כל הצורה על נקודותיה בעזרת החץ הלבן, ולתת את הצבע הרצוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;968414:
אני משתדל לבדוק לפני שאני כותב...
CS5 גם לי זכור שזה לא אפשרי, יתכן שאתה עם גרסה חדשה יותר.

• הוסף לסימניות
אני לא מבין למה זה כ"כ קשה לכם.
פשוט בוחרים את כל הנקודות של ה mesh עם החץ הלבן, ומוחקים!
(יש לי cs5.)

ואם זה הרבה מדי נקודות ולא נוח לעבור אחד אחד, אפשר עם ה lasso tool.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה