כללי איך מבטלים ניקוד באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
יש איזושהי פקודה לכך? או שצריך לעבוד אות אות?

• הוסף לסימניות
תעתיקי את זה ל-GERP (חיפוש החלון השני):
[ְֱֲֳִֵֶַָֹֻּׁׂ] ולחצי על 'שנה הכל' [שהתיבה 'שנה ל' תשאר ריקה].
נ.ב. זה לא יפתור את הבעיה של אותיות שיורדות בניקוד (כמו המילה 'גאולה' בלי ניקוד, תופיע כעת 'גאלה' כי הניקוד הוריד את האות 'ו' והחיפוש הנ"ל לא מחזיר את האות).
יש לי סקירפט שמתאים לCS2 להנ"ל.

• הוסף לסימניות
אות אות ודאי לא צריך. אפשר לעשות חיפוש והחלפה של כל הניקוד (אני לא יודע באינדיזיין אבל בוורד אפשר לעשות החלפת הסימנים ְ עד ֻ בכלום וכך הניקוד נמחק, אבל אפשר גם לעשות החלפת כל הקמצים בכלום, החלפת כל הפתחים וכו')
בפונטים Opentype של אליהו פריד, יש אופציה להסתיר את כל הניקוד (או הטעמים) בפעולה אחת. בעזרת השם בקרוב....

• הוסף לסימניות
האמת שלא הבנתי אותך ml,
בעצם דובר צדק אומר את מה שאת אמרת?

• הוסף לסימניות
אני אמרתי בוורד את מה שהוא אמר בגרפּ אבל לא הבנתי מה הוא אמר על האות ו' שיורדת. אם כוונתו שעכשיו הכתיב יהיה חסר בלי ניקוד ובמקום המילה גאֻלה תהיה המילה גאלה - זה נכון.
(אבל לאליהו פריד יש פיתרון גם לזה.... )

• הוסף לסימניות
נראה לי שגם בתוכנת סנופי - נקדנית, יש אפשרות לבטל ניקוד ולהחזיר את המילה ל2 מצבים:
להחזיר למילה את אותיות הי' ו' וכד' במקום הניקוד.
או רק הסרת הניקוד.

שירונית, את יכולה לצרף את המילים שאת רוצה, או הקובץ, ואנסה לעשות לך דרך סנופי.

• הוסף לסימניות
לזה התכוונת, פשוט במקום לעשות אחד אחד, אני עושה את כולם ביחד.
בקשר לאותיות שיורדות - אפשר למצוא לזה סקריפטים וגם בתוכנות הניקוד מסמתמא יש לזה פתרון.

• הוסף לסימניות
גם בוורד עושים את כולם ביחד
כך: החלף [ְ-ֻ] בכלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה