איך מבטלים עדכונים אוטומטים למערכת win10 ? והאם זה מומלץ?

• פותח הנושא TKTK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רק אסביר יש לי נטסטיק,
והעדכונים אוטומטים גומרים לי את החבילת גלישה,
יש אפשרות לבטל את זה?
זה בכלל מומלץ?

תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
נמצא בבעיה זהה כמוך, עדכוני התוכנות לוקחים את כמות הגלישה לרשותם, ולא מאפשרים לגלוש בקושי.

אם אתה בנטפרי, באפשרותך ליצור פרופיל סינון, ולהגדיר את התגית 'עדכוני תוכנה' כחסומה.​
אם מצאת פיתרון יותר טוב - אשמח שתעדכן!

תודה​

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ללחוץ עלמקש WIN+R להקליד services.msc לגלול ל-windoes update ושם לסמן stop

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תום;n4894092:
ללחוץ עלמקש WIN+R להקליד services.msc לגלול ל-windoes update ושם לסמן stop

יש לי אפשרות לעשות רק start??

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תכנס להגדרות - עדכון ואבטחה - אפשרויות מתקדמות, שם תלחץ על דחה עדכונים.

• הוסף לסימניות
רק הערה כללית
במודמים סלולריים מודרניים (מה שנקרא בפי העם "נטסטיק") המחשב מזהה אותם כמודם ולא כחיבור רשת רגיל
במיוחד נפוץ בדגמים האיכותיים והיקרים או במובנים בניידים העסקיים

כאשר המחשב מזהה שזה חיבור סלולרי , הוא אוטומטית מתייחס לזה כאל חיבור לפי שימוש ולא יוריד אלא רק עידכונים קריטיים

• הוסף לסימניות
לא כדאי לבטל עדכונים לצמיתות

• הוסף לסימניות
עדכונים שלא מוגדרים קריטיים אין צורך להוריד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;n4898197:
עדכונים שלא מוגדרים קריטיים אין צורך להוריד.

אז כדאי לעש' דחה עדכונים או לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה